gtc

Sunday, July 22, 2012

15.07.2012 г.


 
15 юли, 2012 г.

В момента, вие навлизате в крайния етап на елиминирането на всичко мракобесно във вашия свят. Все повече хора от вас се измъкват от програмираното състояние на контрол. Вие вече премахвате блокажа, който е бил наложен на човечеството. Вие най-после, се наслаждавате на свободата, която ви е била отнета. Скъпа, скоро след смъртта ми, аз ти казах, че върху човечеството е оказван натиск. Вие разбирате това напълно сега и сте в състояние да помагате на другите с информация за прекунфигурирането на прешлена Атлас, като така се дава възможност на хората да станат такива същества, каквито са били програмирани да бъдат. Кликата на Мрака ще заложи всяко препятствие по пътя ви, за да предотврати пробуждането на човечеството. Нейните представители никога не са искали тази информация да стане публично достояние. Важно е да се пробудите за степента на контрола, упражняван над вас. Вашите новини са контролирани по целия свят. Те всички са инспирирани под един и същи диктат. Всъщност, вестници променят новините малко, за да се престорят, че те са автентични. Това се прави, за да се манипулират и контролират умовете ви, така че да можете по всяко време да сте готови да вярвате на каквото и да ви се каже и да сте готови да се подчиняват на техните заповеди. Казано ви е било, че това е "закон" или "устава", на който трябва да се подчинявате. Само че, кой реши това на първо място?

Хората трябва да се съберат и се споразумеят за това, което трябва да се приеме. Има "закони", които се създават всеки ден, за които вие не знаете абсолютно нищо, докато, разбира се "не нарушите закона". Правителствата трябва да бъде избирани от народа за народа, а не в полза само на банковите престъпници. Вие живеете в света на изобилието, но то не се споделя от всички. Спрете да позволявате да бъдете манипулирани. Отказвайте да видите подразделенията, които са били създадени, за дадат възможност на конфликта да се разрастне,така че да бъдете манипулирани. Вие навлизате в период на възстановяване, точно когато се очаква да поемете лична отговорност за своите действия, за да не действате вече като овце. Бъдете в състояние да се погледнете в огледалото и да се гордеете, че вашите действия не навреждат на никой човек и, че сте се отнасяли честно и почтено с всички, които пресичат пътя ви. Прощавайте на несигурните, който се появяват през цялото време. Те виждат заплаха или престъпление, там където те никъде не са били замисляни да възникват. Всеки от вас има свой собствен път, който следва и ще бъдете направлявани по него.

Корумпираните затъват все повече, тъй като тяхното време изтича. Те ще получат възможност да се поправят, за да променят своя начин на действие. Някои от тях ще приемат това, а други ще откажат и ще бъдат премахнати от Земята. Отмъщението НЕ е това, към което се стремим. Тя е продукт на Кликата. Това е три-измерно мислене. Трябва да се издигнем над всичко, което е три-измерено. Моля, не губете ценното си време за арести отнемащи енергия. Окуражавани сте да правите това, за да ви задържат в третото-емоционално състояние на ума. Време е да се движим напред към новото си начало, към напълно нов начин на живот на планетата Земя, който ще донесе радост на всички, които живеят на нея.

Има много добри и честни хора, които правят смела крачка напред, за да споделят своя истина и опит с вас в усилията си да съберат всички добри хора на Земята заедно. Това не се е случвало в продължение на хиляди години. Точно това, вие сте дошли да направите на Земята. Ние можем да видим как всичко си идва прекрасно на мястото. Расата или вярата не трябва да бъдат бариера. Човешката раса трябва да се обедини като едно цяло. Онези сред вас, които не са хора, трябва да се върнат там откъде са дошли. Тяхното умишлено унищожаване на вашата планета и човечество ще отнеме малко повече време, за да се поправи това престъпление. Всяка помощ ще бъде достъпна за вас, за да се възстанови вашата планета и човечество. Както Кликата си е съставила планове да унищожи човечеството, така ние също сме си поставили за цел да възстановим живота на Земята до качеството му съществувало някога в древни времена, когато животът е живян в пълна степен. Любовта е надделявала и всички са се ползвали от свободата.

Аз ви уверявам, че нещата се придвижат напред. Кликата обаче никога няма да признае това. Тя иска да ви държи на тъмно и под свой контрол до последния възможен момент. Някои от техните представители се стремят да се отдалечат от мрака. Те започват да се виджат колко пъклени са техните планове и искат да бъдат спасени. Много от тях са изпълнени с толкова зло, че хвърля мракобесна сянка, навсякъде където и да отидат. Те вече не могат да крият своите пъклени намерения. Това ставе все по-очевидно всеки ден, и те срещат трудности при тяхното следване, тъй като все повече от вас осъзнават това и се противопоставят.

Човечеството трябва да се пребори с толкова много неща. Структурата му се променяла, неговата история е била манипулирана и променяна извън рамките на всякакво уважение. То се е лутало в пустинята на объркване в продължение ан 2, 000 година, но Е ОЦЕЛЯЛО ВЪПРЕКИ ВСИЧКО, КОЕТО МУ Е БИЛО СТОРЕНО И ВСЕ ПАК Е СТАНАЛО ПО-СИЛНО ЗА ДА СЕ БОРИ. НОВОПРИДОБИТИТЕ ПОЗНАНИЯ ГО ПРАВЯТ БЕЗСТРАШНО. Перспективате, че 99% от човечеството ще се съберат заедно в хармония, за да се движи напред в бъдещето, може да бъде само мечта в този момент.

Ние изминахме дълъг път, откакто аз се съединих с Висшия Дух през 2004 г. Ние обитаващи Духа, виждаме в пълна степен голямото пробуждане. Наистина е това е голяма радост да се наблюдава. Нашите дълбоки благодарните към всички, които са ни подпомагали, тъй като всички усилия са важни в голямата схема на нещата. Важно е огромното усилие на отбора. Заедно можем да премести планини, и ние ще го направим. . . и нищо не може да ни спре сега.

Бих искал да изразя мойте дълбоки благодарности към всички, които са направили дарение на фондация Монтаги Кийн. Вероника е правила разходи в продължение на осем години. Сега, се очаква повече от нея. Тя трябва да пътува, да вземат участие в различни събития и да посещава и други организации, и т.н. Важно е, че съобщението излиза и е достъпно за всички. Това ще облекчи натоварване на ума и в тези трудни, но вълнуващи времена.

Погледнете към бъдещето. Има прекрасно бъдеще пред вас. Простете на онези, намиращи се на по-ниско вибрационно ниво, които са създали хаос в живота си. Те са за съжаление, тъй като никога не са изпитвали радостта от любовта или прекрасното чувство за принадлежност, че любовта единствено, носи живот. "Правете любов, не война" трябва да бъде нашето мото!

Ние вървим напред и нагоре, любов моя, на най-вълнуващото пътешествие в историята на Вселената.

Завинаги, твой обожаем съпруг, Монти.


Уебсайт: Монтаги Кийн фондация 

Превод: Helis

Friday, July 13, 2012

8.07.2012г.



 
8 юли 2012 г.

Движението към Светлината набира скорост. Моля, направете всичко възможно, за да разпръснете Светлината към тези, които все още не са я прегърнали. Разберете, че е изключително трудно за някои хора да поемат отговорност за собствения си живот. Те са позволили на религиите да им диктуват как да живеят живота си, така че съответното поемане на отговорност не е лесно за тях. Кликата, от друга страна, никога не пропуска възможността да попречи на разпространението на светлината. Вие сами преживяхте такъв инцидент, тази седмица. Някои нямат смелостта да се изправят срещу нея и да участват в битката. Те говорят само приказки, без да предприемат решителната крачка.

Аз съм благодарен на Пени П., която ви представи ATLASPROFILAX.
НАИСТИНА, ТОЛКОВА Е НЕОБХОДИМО ЗА ВСЕКИ ДА РАЗБЕРЕ КАКВО Е СТОРЕНО НА ЧОВЕШКАТА РАСА, ТАКА ЧЕ ДА МОЖЕ ТЯ ДА БЪДЕ КОНТРОЛИРАНА И УПРАВЛЯВАНА.

АТЛАСЪТ е първия вратен прешлен и е разместен или с луксация, при повечето хора. Това състояние води до различни физически и психически заболявания и болести. Ротацията води до намаляване на диаметъра на отвора в основата на черепа и гръбначния канал. Това нарушава нормалния поток на информация между мозъка и тялото през гръбначните и каротидни артерии, лимфната система, мозъчната гръбначномозъчната течност, през менингеалната система и гръбначния мозък.

Драги ми Вероника, ти вече преживя промените, и осъзна важността на тази корекция за всеки. Аз обясних, малко след смъртта ми, че е оказван натиск на човешката раса. Вие не разбирахте това, което аз се опитвах да ви предам. Сега вече виждате пълната картина. Това е специална корекция и може да се извършва само от хора специално обучени за това. Тя е силно препоръчителня. Това ще отслаби влиянието на Кликата върху човечеството. Така ще се създадат още веднаж свободомислещи Същества на Светлината. Това е особено важно за младите, които са на път да се образоват. Това може да стане на всяка възраст. Кабалата е причинила безброй проблеми и заболявания за човечеството и тя е замислена имено да нанася вреди. Това е част от пробуждането. Вашето тяло е лично ваша отговорност.

Казах ви, че не няма да е лесно да се изправите пред реалността на това, което е сторено за човечеството. Споделих болката си, докато четяхте за това, което беше сторено на ирландския народ, за да се унищожи тяхната ДНК, както и всички доказателства за великото им минало и тяхната роля в цивилизацията на света. За това е толкова важно ирландците да се пробудят и да научат истинската си история, както и да разберат защо Ватикана ги държат под контрол чрез СТРАХА. От какво всъщност се страхува Ватиканът?


Защо  толкова много ирландски бебета бяха откраднат? Защо толкова много хора изчезват без следа, там където Ватикана упряжнява контрол? Кевин Анет изложи фактите. Той е направил проучване и е представил доказателствата. Да, трудно е да се повярва, че канибализмът все още продължава. Само като го направим публично достояние, това престъпление може да бъде спряно.

Злият заговор, който беше замислен преди 2000 години, няма да се осъществи. Човечеството си възвръща силата и ясно вижда за първи път, как е било използвано и обиждано от мнозинството. Заедно ние можем да си върнем господството над планетата. Ние ще създадем един по-добър свят за всички, където войната ще бъде забравена в миналото. Това ще си струва усилията и жертвите, които може да се направят, за да донесат мир и справедливост на всички хора. Не приемайте на борда неверните твърдения на Кликата. Тяхната единствена функция е да всяват СТРАХ. Вярвайте в Бога на Любовта, за да ви направлява и се молете за напътствия винаги когато се колебаете. Бъдете наясно с плановете на Кликата по всяко време, така че да не се заблуждавате да вярва в това, което тя казва. Плановете на 99% от тези, които искат мир, са онези, които трябва да бъдат следвани. Има толкова много информация за това в интернет. Това е само въпрос на сплотяване на силите и да не позволявате на Кликата да ви предизвика. Вие сте толкова близо до постигането на целта си. Като се увеличавате по численост, тяхната сила намалява. Златото няма да им купи това, което те искат: то им се изплъзва. Те са в шок!

Любовта ще управлява вашия свят още веднъж. Всички страхове, разделения и фалшиви религии, ще изчезнат и ще се превърнат в далечен спомен. Хората ще поемат контрола над организирането на това, което трябва да се направи, за да се осигури добра здравословна храна, чиста вода, и природни лекарства за тези, които се нуждаят от тях. Добрите хора се събират и планират как това може да бъде направено без твърде много смущения. След като системите за контрол са изведени извън строя, човекът ще бъде свободен да вземе правилните решения сам за себе си. Удивително е какво може да се постигне, когато хората работят заедно.

Ние ще ви съпътстваме във всяка стъпка по пътя, за да ви водим. Свободната енергия ще бъде огромна стъпка напред, за да направи живота на всички по-лесен. Това е просто въпрос на правилния ход. Всичко е готово за действие. Всичко е проверено и е в изправност.

С любов във вашите сърца и вяра в по-добро бъдеще за всички, нека да вървим напред, за да създадем с увереност това бъдещето .

Грижи се за себе си, любов моя. Помощта идва. Винаги, твой обожаем съпруг, Монти.


Уебсайт: Фондация Монтаги Кийн 
Превод :Helis

Thursday, July 5, 2012

0.07.2012г.


 
1 юли 2012 г.
Нищо не е политически правилно, ако е морално грешно.

Ейбрахам Линкълн

Наблюдавайте какви са плановете на вашите правителства. Намерете своята позиция: вие непременно имате такава. Изтъкнете причини, поради които не е в най-добър интерес на мнозинството, да се съобразява с новите изисквания. Правителствата трябва да поемат отговорност пред хората, а не представителите на Кликата. Има много нови тайно въведени ‘закони’, за който Вие не сте напълно наясно. До сега, те много успешно са ги крили от вас. Това вече не може да се случи. Те са разкрити и Вече няма къде да се скрият.


Вие не очаквахте, че банковия скандал, който унищожи живота на толкова много хора, ще бъдат разкрит. Разгледайте внимателно банките и тези, които ги подкрепят и защитават, без да проявяват отношение към страданията и трудностите, за които те са отговорни за. Те никога не са били създадени за доброто на човечеството. Вижте тези, които управляват тези банки. Всички те идват от една и съща среда. Какво точно Ви говори това? Това е съгласувано усилие, за унищожаване на живота, който познавате. Вие сте стояли безучастно, когато сте гледали как ближния ви си губи дома и бизнеса. Вие не сте направили нищо. Сега даже виждате превземането на страните ви. Ще позволите ли да се случи унищожаването на вашите страни, преди да предприемете действия? Кога ще можете да намерите вашата позиция? Ще стоите ли покорно докато гледате как лешоядите се спускат за плячка?


Време е за действие, приятели мои. Вие представлявате 99%. Не се връзвайте на баналностите, които се разпространяват, за да ви заблудят за измамното чувство на сигурност. Те са проникнали в умовете ви, за да могат да ги манипулират и така да разкрият каквато и да е информация нужна на Кликата. Едно човешко същество може да бъде клонирано за 36 часа: ето колко е напреднала Кликата. Вие никога не можете да бъдете сигурен, че лицето, което виждате, е всъщност човека, който ви се иска да вярвате, че е всъщност.


Вие не можете да си позволите да правите грешки. Решенията, които взимате са с много дълготрайни последици. Винаги съм ви казал, че това няма да бъде лесно пътуване. "Хората", с които се занимавате нямат съвест. Те са лишени от всякакво човешкото съчувствие. Трябва само да погледнете в историята си, за да прозрете това, с което се занимавате. Всяко зло, което се е случило във вашия свят бе създадено и управлявано от Кликата. Трябва да се събудите за реалността на това, с което се занимавате. Вие нямате време за губене. Те използват всяка секунда от всеки ден, привеждайки своите планове в действие.


Аз съм говорил много пъти за значението на ЛЮБОВТА. Вие трябва да започнете от себе си. Ако не се обичате и не приемате себе си, как можете да очаквате другите да ви обичат и приемат? Не се влияйте от холивудската версия на любовта, която е била внимателно режисирана, за да улови умовете на лековерните и да създаде фалшиво чувство за реалност. Същите тези хора контролират банките и т.н., и тяхната игра завършва с унищожаването на човечеството. 2000 години на планиране е преминало  в ИЗМАМАТА, за която вие чак сега се събуждане. Те са имали 2000 години, за да  планират, а вие имате 6 месеца, за да се СЪБУДИТЕ и да предприемете действия, които трябва да са от значение за вас. Ватикана, Лондонското Сити и Вашингтон, изразяват всъщност ЕДНА И СЪЩА ПОЗИЦИЯ. Вие тъкмо се събуждате за този факт, сега - на този късен етап. Те са заговорничели срещу вас в продължение на 2000 години. Не са оставили нито един камък необърнат в усилията си да ви унищожат. Това е факт, пред които трябва да се изправите и да се преборите. Когато бях на Земята, аз страдах, защото отказвах да бъда част от "Плана". Аз бях в състояние да издържа моето преминаване отвъд с любов в сърцето си и с осъзнаването, че имах чиста съвест. Вие сте на Земята от толкова кратко време, така че е важно да направим всичко по правилния начин.


Най-накрая, имате учени и лекари, които говорят открито. Те не могат повече да живеят с изопачаването на истината, която са били принудени да представят пред изпълнената с доверие общественост. Тези хора вземат живота си в ръцете си, за да ви помогнат при вземането на ценни преценки, решенията, по отношение на дезинформация за лекарства и медицинско лечение, и др. Промяната в енергиите на Земята дава възможност на тези хора да говорят истината. Те идват да ви спасят. Слушайте ги, преди сляпо да приемете това, което се представя пред вас като норма. Когато на студентите в медицинския факултет не се подават истинските факти, как бихте могли да им се доверите на съветите, дадени ви по отношение на здравословните ви проблеми? Като доверчиви студенти, те са приемали без съмнение всичко, в което са били обучавани. Винаги се сещайте за природни лекарства, създадени от Бога на Любовта, така че няма да страдате от заболяване, докато сте на тук Земята.


Кликата иска да "бракува" населението. Съгласили ли сте се вече с това? Не. Тогава поемете отговорност за себе си и тези, за които вие сте отговорни. Ваше задължение е да направите това. Вие можете да работите за мир и хармония за всички хора. Ние също не трябва да забравяме и равноправието. Дошли сте на Земята, за направите това да се случи. Това е вашия проект. Време е да се заемем с него. Вероника, ще ви кажа, че се справях страхотно с него. Никога не позволявах на и стръкче трева да прорасне под краката ми. Ти живееш в най-вълнуващото време в историята. Наслади се на предизвикателството. Вие знаете предварително, че ще постигнете успех, за който няма никакво съмнение. Моля да обменяте информация и да се подкрепяте взаимно. Заедно вие сте силни. Никога не се страхувайте да казвате истината.


Много от вас са засегнати от енергийните промени. Това, за съжаление, е неизбежно. Опитайте се да го понесете. Не се тревожете. Когато се случват големите промени, може да се почувствате като "пияни" или като че ли под влияние на наркотици. истината е, че мозъкът ви просто се приспособява: отнема малко време да свикнете.


Скъпа моя, вашата работа се увеличава всеки ден. Още повече искания са отправени към вас. Не е възможно да отговорите на всички. Един ден, може би, може да получите помощ, за да се справите с огромния брой имейли. Това е чудесно, че толкова много от тях са преместени, за да направите контакт. Ние сме истински благодарни за добрите им пожелания. Много добри неща са планирани и няма да мине дълго време, преди да видите плодовете на вашите усилия.


Драги моя, моля опитайте да си вземете малко почивка. Ти си направила твърде много вече. Ние сме свикнали да имаме много паузи, когато аз бях този, който вършеше работата. Ти, от друга страна, не си имала почивка осемте години, откакто аз си заминах. Това не е добро за теб. Аз споделям вълнението ти и мога да разбера, какво те движи, но трябва да се грижиш за себе си. Моля те, направи го вместо мен.


Трябва да бъдеш силна, уверена в знанието си, че държиш на истината и справедливостта за всички. 

Скъпа моя, аз съм винаги с теб. Твой обожаем съпруг, Монти.

Сайт: Монтаги Кийн фондация


Превод:Helis