gtc

Tuesday, April 30, 2013

28.04.2012

Желанието за мир и любов трябва да бъде в сърцата и умовете на всички, тъй като голямото пробуждане се разраства и набира все по-голяма сила. Всеки един от вас е важен, тъй като вашето бъдеще и бъдещето на планетата ви зависи от стъпките, които ще предприемете в този момент. Вашата планета започна да се изчиства от тъмните енергии, които са ви управлявали. Тяхното време вече изтече.

Има хора, които искат да се дистанцират от тъмните сили и искат да разкрият всичко, което е било скрито до сега. Много от тях са възпрепятствани от това да говорят. Тъмните сили не могат да контролират всички. Те имат най-голямо влияние над хората на които животът им е доминиран от телевизията и вестниците. Хората, които приемат без да задават въпроси всичко, което им се казва по телевизията.

Всеки трябва да поеме отговорност за това, което приема за истина. Вие не сте марионетки. Вие имате свое собствено съзнание и трябва да го използвате. Кажете НЕ на войната и НЕ на инвазията в други страни. Вашите събратя се нуждаят от вашата защита. Както съм ви казвал и преди цялото разделение между вас е част от плана да бъдете държани под контрол. Заблудените хора вярват на всичко, което им се казва от кабала и по този начин му помагат в унищожаването на държава след държава. Разбира се вие сте достатъчно интелигентни, за да осъзнаете това. То е толкова очевидно. Когато повечето хора осъзнаят това, убийствата ще спрат и ще настане мир. Днес хората са по-контролирани, отколкото когато и да било. Вие нямате абсолютно никакви свободи. Вие сте позволили това да се случи, тъй като мълчанието ви се възприема като съгласие. Наистина ли искате съня в който сте изпаднали да доведе до вашето унищожение?

Намерете вътрешния си глас и говорете ясно и открито. Откажете се да бъдете повече безмозъчни марионетки. Вие сте мощни същества на светлината. Позвoлете на светлината от истината да свети ярко и да привлече други, които могат да ви помогнат. Вие ще можете да разчитате на цялата помощ от която се нуждаете. Трябва само да я потърсите и тя ще ви бъде дадена. Имайте вяра в себе си, защото можете да го направите.

Погледнете себе си такива каквито сте, а не такива каквито ви е казано, че сте. Повярвайте, че можете да го направите и ще го направите. Всичко е въпрос на вяра в собствените сили и това кои сте в действителност. Спрете да вярвате на пропагандата, тъй като тя е толкова нелепа и очевидна. Приемайте с насмешка опитите да вкарат страх в съзнанието ви и имайте ясен поглед  за това което ви се представя. Тогава и само тогава ще бъдете в състояние да премахнете оковите в които сте затворени физически и психически. Време е да върнете обратно свободата си. Поемете контрола над собствения си живот и бъдете духовните същества, каквото в действителност сте.

Отворете съзнанието си към вашите духовни водачи, те с нетърпение ви очакват, за да ви ориентират. Ръководете се от сърцата, вярвайте само на душата и сърцето си и ще намерите верния път. Това е много важно време в живота ви. Не можете да си позволите да правите грешки. Човечеството отново ще стане едно цяло, както винаги е било, преди да бъде превзето от тъмните сили.

Бездушието в което се намират много хора ще изчезне и спокойствието ще възстанови мира и хармонията между всички хора. Парите се използват, за да се контролира живота на хората. Кой е създателя на паричната система? Защо е създадена тя? Тя със сигурност не е представлявала интереса на хората и е служила само за унищожаване на живота. Хората повече не трябва да бъдат роби на тази система. Тяхната цел е да поробят човечеството. Уверете се, че вашите деца растът без това поробване. Време е да се противопоставите на всички системи на контрол и да ги видите такива каквито в действителност са.

Погледнете в очите и обърнете внимание на езика на тялото на тези, които ви управляват. Ще усетите, че това което ви казват не е истина. Скоро те ще осъзнаят, че лъжите им не могат да действат повече. Те ще бъдат изложени на показ и няма да могат да функционират повече. Трябва да гледате с насмешка на опитите им да ви вкарат в още една война. Те си мислят, че вие още сте марионетки и се подчинявате на господарите си. Покажете им, че това не е така и вярвайте в себе си.

Четете книги за духовността, които да ви дадат насоки за свързване със собствената ви духовност. Трябва просто да се насочите в правилната посока и всичко ще бъде наред. Тези книги ще ви помогнат да се доверите на интуицията си. След това ще осъзнаете кой сте всъщност. Времето, такова каквото го познавате в момента, ще престане да съществува. Това ще ви освободи и ще можете да се насладите пълноценно на света около вас. Остаряването също е форма на контрол върху вас. Вие сте склонни да се превърнете в това, в което се очаква да се превърнете, без да се замисляте как можете да го контролирате.

Докато бях на Земята аз никога не видях себе си, като старец. Да бъдеш стар е състояние на ума в което нямах никакво намерение да влизам. Аз живях живота си пълноценно, чак до смъртта си. Когато се научите да поемете контрола върху собствения си живот, тогава ще усетите вътрешно нормализиране и контрол. Целият ви живот ще се промени към по-добро, когато върнете контрола си над него. Не е нужно да се води война, за да направите това. Трябват ви просто любов във сърцето и доверие в себе си да знаете, че това е нещото, което трябва да направите.

Поздравявам всички, които честитиха рождения ден на жена ми. Изпращането на любов един към друг е нещото, което трябва да направим. Нека любовта ви озарява всеки ден и да озарява живота на всички, които живеят на Земята.

Не се тревожи скъпа моя, всичко си идва на мястото по великолепен начин. Ние ще ви напътстваме, когато дойде подходящото време. Това, което трябва да се направи ще бъде направено.

Завинаги до теб скъпа моя, ваш обожаващ Монти.

Бележка от Вероника

Често получавам въпроси за това какво са направили хората в Ирландия. Ще намерите информация за това на началната страница на следния сайт: www.montaguekeen.com

http://galacticchannelings.com/english/montague28-04-13.html



Monday, April 15, 2013

14.04.2013

В близкото бъдеще ще трябва да вземете много важно решение, дали да следвате пътя на истината или да действате страхливо и да изберете по-лесния път. Който и от двата пътя да изберете той няма да е лесен. Кабалът няма да остави лесен път за никой. Когато достатъчно голям брой хора се изправят и започнат да защитават истината и светлината, тогава Кабалът ще узнае със сигурност, че усилията му за установяване на Нов световен ред са се провалили. Усилия, които са преминали в много години внимателно планиране.
Ирландия вече направи това. Народът на Ирландия се обедини и каза ясно и силно НЕ. „Като народ отказваме да отговаряме на вашите изисквания, искаме справедливост.”

Какво спира другите народи да действат заедно по този начин? Ирландия вече е създала модела. Те са лидерите на този процес. Колкото по-бързо други страни последват този пример, толкова по-бързо цялото страдание и страх, причинено от „банкстерите” ще бъде заличено. В момента тече огромна кампания с участието на много държави за стартирането на Трета световна война. Това можете ясно да го видите по вашите телевизии всеки ден. Новинарските канали ви подхранват с толкова много дезинформация, в някои случаи толкова нелепа, че е трудно да се предположи как някой може да вярва в това. Това е просто повторението на една и съща история отново и отново. Те просто променят леко света, имената на държавите се променя, но формулата винаги остава една и съща. Според тях това което е работило добре в миналото няма нужда да бъде променяно. За тях вие сте едни овце, които винаги се връзват на техните игрички. Ето толкова силно сте контролирани от тях.

Трябва да изчистите съзнанието си от цялата тази пропаганда. Това може да стане посредством медитация с която ще достигнете до сърцата си. Вашите умове са били манипулирани, за да приемате и вярвате на това което ви казват вашите управници. Много важно за вас е да мислите със сърцето си и да действате със сърцето си. Оставете целият боклук причинен от ума ви зад вас. Станете суверенни хора, каквото дълбоко в себе си знаете че сте.

Молете се за напътствия, но не използвайте религиозни думи. Отворете сърцата си и използвайте свои собствени думи с които да се свържете с вашата духовна страна. Всеки един от вас си има ангел пазител, който е там за вас. Можете да разчитате и на духовни водачи, които да ви подпомагат и напътстват.Трябва само да ги откриете. Можете да останете изненадани от отговорите, които получавате. Всичко това можете да постигнете от уюта на домовете си. Всичко което е необходимо да отворите сърцата си за всички възможности. Това е най-важната стъпка, която можете да предприемете в този момент. Време е да се превърнете в това, което сте в действителност – духовни същества, които имат преживявания на Земята. Вашата мисия е да спасите Земята от злите сили, които я искат за себе си. Вие сте отговорни един за друг. Трябва да се изправите заедно – един за всички и всички за един.

За Кабалът няма граници. Те искат да контролират семената, които произвеждат храната ви. Не трябва да позволявате това да се случи. Докато бях на Земята  аз направих много изследвания и изнесох доклад по този въпрос. Вие трябва да защитавате Земята. Вече трябва да осъзнаете до каква степен са успели да унищожат планетата ви. Те не биха могли да сторят това без ваша помощ.

Как можете да причинявате това на другите хора? Вие всъщност го правите заради себе си. Не виждате ли това? Вие дишате тяхната отрова. Как въобще можете да се погледнете в огледалото? Когато се гледате какво виждате? Не се ли срамувате от това което правите? Това което поддържате унищожава човечеството и вашата планета. Не хранете напразни надежди, че Кабалът ще се застъпи за вас. Вие не сте и никога няма да бъдете част от тях. Те просто ви използват. Вие продадохте душите си на тях. Един ден този факт ще стане пределно ясен за вас. След това към кой ще се обърнете за помощ и подкрепа?

Вашият свят е в криза. Тази криза е внимателно манипулирана, за да предизвика колкото е възможно повече болка и мъка. Вие които сте 99% можете да промените всичко това само за една нощ. Не бива да се криете и да се надявате, че ситуацията ще се оправи. Това просто няма да се случи. Време е да заемете твърда позиция и ясно да заявите, че това не може да продължава така. Намерете вътрешния си глас и го използвайте. Всичко от което се нуждаете е любов в сърцата си. Когато се обедините и усетите силата на тази любов ще бъдете изумени от красивата енергия, която тя произвежда. Много добре знаете какво имам в предвид.  Изпитвате подобно нещо например в операта, където музиката отваря сърцата и душите ви. Това може да се случи и на големи спортни събития. Това е енергията, която се случва, когато хората са на едно място заедно с една обща кауза или цел. Забравете всички етикети. Трябва да се обединявате винаги когато някой е нападан, защото атака срещу дори само един от вас е атака срещу всички.

Вие сте свидетели как Кабалът поробва една след друга страните. Кой ще се застъпи за вас, когато започнат да ви преследват. Следвайте примера на Дейвид Айк и говорете за истината и справедливостта. Свържете се със светлинните работници и бъдете отворени за тези, които се нуждаят от вашата помощ, за да видят и те светлината в себе си.

Голямото събуждане се случва. Бъдете част от него и му се насладете, ползите от това са огромни.

Всичко, което е било скрито от вас ще бъде осветено. Това е част от процеса. Само малка част от хората на Земята разбират напълно какво се случва и как Кабалът се опитва да контролира напълно вашата планета. Вашата планета е заобиколена от същества, които искат да ви спасят. Кабалът ще се опита да ви сплаши, като ви каже, че сте атакувани, но вие трябва да знаете, че това не е истина. Кабалът знае, че дните му са преброени и той не може да оцелее. Той черпи сили от лъжите и корупцията. Той е като кула от карти, която във всеки един момент може да бъде съборена.

Вероника аз съм говорил много пъти по време на сеанси за света на духовното. За това колко е невероятен, точната дума, която използвах беше славен. Всичко там е мисъл, няма смисъл от думи и език. Там попадате в хармония, която надминава всички очаквания и любовта не знае граници. Красотата и цветовете трябва да бъдат изпитани, за да ги разберете. Членовете на семейството, приятелите и предците са само на една мисъл разстояние. Всичко е възможно.

Бдя над теб скъпа моя и те напътствам по пътя ти. Много хора идват при теб и ти предлагат помощ  но тяхната скрита цел е да разрушат колектива ви и в крайна сметка да ви контролират. Трябва да сте наясно и будни през цялото време. Проверявайте всеки, който се доближава до вас. Ти знаеш на кой можеш да разчиташ и от кой можеш да зависиш.

Тези, които имат скрити мотиви биват разкрити и отстранени. Нека любовта на семейството, приятелите, човечеството и планетата ви води към това да кажете НЕ на Кабалът. Не подкрепяйте техния корумпиран режим. Без вашата подкрепа те са нищо и нямат сили с които да ви контролират. От вас зависи сега да вземете обратно силата във вас. Сила, която по много глупав начин сте преодстъпили на Кабала. Това е краят на пътя за тях. Не хабете енергията си да се ядосвате или да бъдете отмъстителни. Съжалявайте ги, докато се сбогувате с тях.

Насладете се на приключенията, които ви очакват.

Нашата любов е завинаги. Винаги обожаващ Монти.



Превод:New Age
http://galacticchannelings.com/english/montague14-04-13.html

Wednesday, April 10, 2013

7.04.2013

Много хора се чувстват обременени и объркани от емоции. Пълното изтощение идва без предупреждение с вълни от топлина, които се разпростират по цялото тяло. Тези симптоми са част от прехода. Вашите тела се приспособяват към новите енергии, които се вливат във вас. Някои от тези преживявания са смущаващи, но трябва да минете през тях. Крайният резултат от всичко това ще е онова, което сте чакали. Лостовете по които до момента сте били държани под контрол, вече започват да се премахват един по един. Това няма да стане бързо. От вас ще се изисква много, за да се справите. Трябва да знаете обаче, че тези смущения в крайна сметка ще доведат до свобода, мир и любов и тъмните сили ще бъдат премахнати.
Всичко върви по план. Момента е подходящ за осъществяването на тези промени. Скъпи мои, изтощението, което се спуска над вас в един момент от нищото е наистина страшно. Вие трябва да успеете да си починете и да се адаптирате. Тъмният Кабал използва всичките си сили, за да предизвиква финансови кризи, здравословни проблеми и страх, в последен отчаян опит да задържи властта си. Техният най-голям коз са банките разбира се. Те използват банковата система, за да унищожават цели държави. Вгледайте се в йерархията на банковата система. Там са онези, които се намират на върха на пирамидата и командват парада. Дали те са част от човешката раса? Това е добър въпрос, защото ако са хора те не биха направили, това което правят. Те нямат никакво отношение към човешката раса. Време е човечеството да се събуди и да осъзнае, че може да победи Кабала. Хората трябва да престанат да слугуват на този Кабал, защото като го правят те подпомагат унищожаването на човешката раса.

Изправете се и се пребройте. Бъдете силни, каквито дълбоко в сърцата си знаете, че сте. Бъдете бдителни и проверявайте храната, което ядете и водата, която пиете и какви лекарства взимате. Бъдете отговорни и не приемайте за чиста монета това, което ви се казва.  Проучете т.н. странични ефекти. Не съществува такова нещо, като странични ефекти, има само ефекти. Ценният ви живот е в опасност. Вие сте заслепени от пропагандата от толкова дълго време, че сте станали като зомбита. Приемате всичко, което ви се казва от онези, чието единствено желание е да ускорят вашата смърт. Това всичко е част от плана на Кабала да превърне света в това което иска. Техният план не включва по-голямата част от вас. Ето защо ви умолявам да поемете контрола. Събудете се с реалните факти от живота на вашата планета. Повярвайте ми нищо не съответства на това, което ви се казва. Всъщност истината винаги е била скрита от вас. Погледнете с ясен поглед към онези, които ви държат в тъмнина и робство.

Когато добрите хора се обединяват и споделят истината, Кабала започва да търси онези хора, които имат някаква слабост. След това те могат да въздействат на това лице и да наблюдават какво се прави и кой е замесен. Тези които са част от Кабала са майстори на това поведение, тъй като имат вековна практика. Затова те се задържат на власт толкова дълго време. Слабите хора са отговорни за тяхната сила, особено онези с голямо его, които търсят властта преди всичко останало. Кабалът може да проникне дори и в най-сигурните групи. Затова защитата е най-важното нещо. Уверете се, че сте защитени по всяко едно време. Никога не приемайте нещо за чиста монета, тъй като имате твърде много за губене.

Това е възможността да създадете един нов свят, който зачита цялото човечество, както и животните и растенията. Вие не сте сами и можете да разчитате на помощта на духовния свят и приятелите ви от други планети. Вие можете да го направите и ще го направите. Единствената религия, която ще оцелее е тази на любовта.  Всичко което е фалшиво или се основава на контрола и лъжата, ще изчезне без следа. Когато фалшивите атрибути на властта изчезнат ще видите ясно тези, които контролират системата и ще се запитате как изобщо сте могли да вярвате и да служите на такива хора. Масовата хипноза е използвана и все още се използва днес, благодарение на телевизора, за да ви държи под контрол. След като осъзнаете това то вече няма да ви въздейства и вие ще станете будни и запознати хора. Отново ви казвам нищо не е такова, каквото изглежда. Нямате време за губене. Сега е времето в което светлината и справедливостта трябва да се завърнат във вашия свят.

Мрежата от лъжи, която ви е държала далеч от истината, скоро ще бъде разкрита. Проверявайте фактите, защото нещата не са такива каквито са ви обучавали. Всичко се прави с цел да ви държи слепи за истинските факти и работило безотказно през всичките тези години, преди някои от вас да започнат да се пробуждат и да виждат пълната картина на нещата.

Ватикана контролира всичко. Те са в дъното на всичко, затова трябва да се започне от там. Всички религиозни войни през вековете са били просто едни игри за тях с които са държали населението на света под контрол. Те контролират всички реални знания и ги скриват от човечеството. Запитвали ли сте се ЗАЩО?

Време е да погледне сериозно на всички тези институции. От къде са тръгнали и какво е тяхното предназначение. Служат ли те на човечеството? Може да се изненадате от някои от отговорите, които ще откриете. Тези въпроси трябва да бъдат зададени, тъй като повече не може да си затваряте очите за това, което се случва във вашия свят. Ваша отговорност е да търсите отговори и да действате отговорно, спрямо това, което сте научили. Сега е по-лесно човечеството да се обедини, отколкото когато и да било в историята.

Свържете се отново с вашите свещени места  и това ще освободи прекрасна енергия, която до момента е била задържана от Кабала. Тя е там и чака да бъде освободена. Всичко е там скрито от обикновения поглед. Вие сте просто слепи за него. Когато се съберете в тези места вие ще усетите издигане и зареждане с енергия. Тези места са навсякъде и чакат вашето признание още веднъж.

Водете се винаги от сърцето си и то няма да ви подведе. Тези от вас, които имат важна работа за вършене през тези времена ще открият, че страдат от почти непоносим стрес и притеснение. Запитайте се кой или какво причинява това. Дали това има някакъв модел. Има много хора, които идват при вас с усмивка и ви предлагат приятелство и съвет, но тяхната единтвена цел е да ви държат далеч от правия път. Гледайте да не бъдете измамени. Питайте за всеки и всичко. Бъдете будни запонати, тъй като не можете да си позволите да поемете рискове. Такива хора са експерти по манипулиране и забелязват всяка ваша слабост и я използват след това, за да ви контролират и да ви държат в подчинение. Вие скъпи мои сте наблюдавали подобно нещо много пъти. Знам, че се отвращавате, че някои хора могат да паднат толкова ниско.

Опознайте врага си. Бъдете бдителни и се предпазвйте. Знайте, че сте на прав път и в крайна сметка ще триумфирате. Вие ще възстановите светлината. Човечеството ще се превърне в едно цяло и всеки един  ще е част от цялото, без да има повече разделения. Мирът ще бъде възстановен. Това е вашата цел.

Знам, че много от вас са залети от негативизъм. Това се дължи на факта, че Кабала се страхува от вас. Поддържайте се един друг. Изслушвайте се, подкрепяйте се и си помагайте, за да разберете какво се случва и защо се случва. Знайте, че понякога думите излизащи от устата на другите не са техните собствени. Те нямат спомен за това, което са казали. Те се използват, за да ви наранят и разстроят, затова отстъпете и се опитайте да ги игнорирате.

Такива хора са за съжаление и подкрепа, защото те страдат, без да разбират защо. На тях трябва да им се покаже какво се случва с тях и защо се случва. След това те ще намерят сили да се откажат да бъдат повече част от това. Всичко е част от пътя, скъпи мои.

Бъдете силни и будни. Трябва да сте наясно какво се случва по всяко време.

Аз съм тук за вас скъпи мои и никога няма да ви изоставя.

Винаги обожаващ, Монти


Превод:New Age

http://galacticchannelings.com/english/montague07-04-13.html

Monday, April 1, 2013

31.03.2013


 

Скъпи мои имах щастието да организирам една две изненади за вас този уикенд. Искам да ви благодаря за вашата преданост към нашата работа. Много важно е за вас да прекарате този уикенд със семейството и близките приятели. Трябва да се отпуснете и да оставите работата настрана за няколко часа.

В момента се правят важни връзки и правилните хора излизат на преден план. Споделя се много значителна информация. Бяхме казали, че важна връзка ще се направи с Канада и в последните няколко часа тя бе осъществена. Всички свещени места по Земята някога са били свързани, но тази връзка е била временно разрушена и точно това ви е оставило в тъмнината. Сега чувате за много добри хора по целия свят, които са наясно с това и са се захванали да възстановят тези връзки. Това ще създаде енергията необходима на Светлината да се справи с всичко сторено от тъмните сили. Ние от духовния свят работим с тези хора. Тяхната единствена цел е да възстановят Светлината.

Беше ви дадена важна информация по време на интервюто миналата вечер по отношение на това кои сме ние и каква е нашата душевна връзка. Беше потвърдено също, че вашите инстинкти са правилни по отношение на един човек от вашия екип. Той е от много голямо значение и скоро ще направи това, което се очаква от него. Неговата душа се свързва с вас скъпи мои. Той ще надмине очакванията ви, така че не се притеснявайте всичко ще се случи така, както е предвидено. Вашето желание да пришпорвате нещата трябва да бъде контролирано. Духът решава кога да продължите не вие скъпи мои. Оставете всички тези решения на нас. Вие усещате със сърцето си, че ще успеем. Ние правилните хора ще бъдем на ваша страна.

Значението на Ирландия най-сетне се разбира от целия свят. Онези, които правят контакт с вас са нетърпеливи да споделят своите изследвания. Те разбираемо са развълнувани, че най-накрая виждат пълната картина на това кога системата на контрол е била изградена и как е постигнала такъв голям успех. Това знание ще ви направи свободни. То ще покаже на светло онези, които са съучастници в унищожаването на вашия свят. Това беше когато човешката раса бе променена, за да може да бъде държана под контрол. Виновните сега започват да изпитват страх от това, че са разкривани. Техните заплахи вече плашат все по-малко хора и те започват да губят своя контрол.

Уверете се, че сте заземени по всяко едно време, тъй като трябва да се предпазите от всякакви форми на атаки. Тъмните сили няма да си отидат тихо. Не трябва да се боите, тъй като ще получите помощ да възстановите вашия свят. Всичко е на мястото си и когато момента е подходящ всичко ще ви стане ясно. Доверете се на духа си и знайте, че това е единственият път напред.

Постепенно трябва да сте отървете от фалшивата реалност в чийто капан сте попаднали несъзнателно. Оценявайте това което правите в живота си и е свързано с чиста любов и добро. Простите неща в живота са най-ценните. Направете оценка на живота си и си задайте въпроса каква е вашата цел. Защо сте на Земята в този момент? Всеки има своята роля, така че не си мислете, че сте незначителни. Заедно вие ще промените вашия свят и ще заемете мястото си във Вселената още веднъж.  Когато се научите да гледате с любов в очите си всичко което ви заобикаля и оценявате красотата на планетата си, вие най-накрая ще усетите, че сте свободни.

Моля да извините моята скъпа съпруга, тя трябва да се присъедини към семейството си за семейните тържества. Трудно е да се концентрираме върху нашата връзка, когато е налице семейството. Нашите планове започват да се осъществяват. Това е вълнуващ момент. Моля придържайте се към нас и всичко ще бъде разкрито. Бъдете сигурни, че сте на прав път. Заедно ние ще възстановим Светлината.

Насладете се на времето със семейството си. Винаги обожаващ Монти.



Превод:New Age

http://galacticchannelings.com/english/montague31-03-13.html