gtc

Monday, May 27, 2013

26.05.2013

Светлината на истината показва толкова много неща. Тези, които са част от Кабала са отчаяни и започват да се лутат. Хората вече не приемат това, което им се казва, без да задават въпроси. Сега вече те търсят отговори и доказателства и не могат да повярват, че са вярвали на това, което им е било казвано.
 
Досега повечето от вас са вярвали, че тези които ви управляват са го правили с най-добри намерения в сърцата си. Сега все по-ясно и все повече хора виждат, че това просто не е така. Управлявания от Кабала елит не мисли за вас. Вече сте се нагледали на фалшиви нападения, организирани от вашите правителства, чиято единствена цел е да предизвикват страх и да създават врагове, които глупавите и объркани хора са готови да нападнат, без да задават въпроси.

 
Вие не сте марионетки. Трябва да поемете отговорност. Не вършете мръсната работа на Кабала, защото по този начин вие обричате и себе си на гибел. Не нападайте своите братя, които също са човешки същества. Вие трябва всички да се обедините заедно. Вие сте 99% от населението и имате общ враг, който иска да узурпира планетата. Наистина ли искате посредством вашите действия да подпомогнете постигането на целите им? Запитайте се това ли искате наистина?

 
Вслушвайте се в онези, които говорят открито. Те са смели души, които рискуват живота си за доброто на човечеството. Дейвид Айк, Кевин Анет, Гилад Атзмон, Мико Полд са такива хора, които рискуват всичко, за да ви информират какво в действителност планират за човечеството, онези на които се доверявате.

 
Не забравяйте, че Кабала използва добре познатата тактика разделяй и владей от много дълго време. Това се прави с цел човечеството да остане разделено и да не се обедини срещу истинските виновници за всички нещастия по земята.

 
Религията е създадена, за да разединява хората и да създава у тях подозрения и недоверие. Тя е довела до различия между хората, които са изкуствени и имат конкретна цел. Предстоят още много фалшиви нападения, които ще бъдат организирани от вашите правителства и за това е добре да ги осъзнаете още сега. Рано или късно Кабала ще трябва да се примири с факта, че неговите планове никога няма да се осъществят.

 
Ватиканът посредством страх от наказание ви кара доброволно да кръщавате децата си. По този начин те придобиват власт над душите им. Тази лоша практика трябва да бъде прекратена. Властта на Ватикана е силно разклатена и всяко ново разкритие го тика все по-близо до пропастта. Скоро той ще падне и няма да остави никаква следа. Тяхната империя на злото трябва да бъде разкрита и премахната. Никога повече човечеството няма да бъде изложено на такова зло. Всичко около Ватикана се основава на лъжи, които имат за цел да държат масите под контрол. Те контролират всеки аспект от живота ни, но най-накрая хората започват да осъзнават това.

 
Няма значение към коя религия принадлежите, тъй като Ватикана контролира всичко. Пипалата му достигат до всеки един аспект от живота на хората, независимо от тяхната раса или вероизповедание. Време е да прегърнете своята собствена духовност и да станете такива, каквито трябва да бъдете, хора ръководени от любовта, а не от страха.

 
Трябва да върнете своята планета на светлината, а цивилизацията ви да се развива по пътя на любовта и прошката. Протегнете приятелска ръка към страните срещу които сте воювали и хората, които са били държани в страх и недоверие. Вие ще се обедините, когато сте готови за това, но знайте, че можете да разчитате на цялата помощ от която се нуждаете. Когато това стане войниците ще свалят униформите си и няма да убиват повече. Те ще осъзнаят как са били използвани, за да може Кабала да ги държи под контрол.

 
Вие скъпи мои сте разбрали най-добре как работи Кабала.  Понякога е трудно да помогнете на други да видят онова, което за вас е толкова очевидно. Парите винаги са били използвани, за да привличат хората да напуснат пътя на светлината и да бъдат контролирани, като марионетки. Много скоро парите ще бъдат част от миналото. Те просто няма да бъдат необходими. Трудно е да си го представите в този момент, но ви обещавам, че това ще се случи. Колкото повече Кабала се опитва да спре промените, толкова повече той ще се разпада. Промяната е неизбежна. Тя е била планирана от по-големи умове от техните, така че не може да се провали.

 
Енергийните промени са очевидни за много от вас. Вие ще разберете след време, че всичко това става за ваше добро. Целта оправдава средствата. След време, когато любовта и светлината властват над вашия свят ще разберете, че всички болки и неудобства са си заслужавали. Тогава ще видите как човечеството живее в мир и хармония. Комуникацията ще се осъществява по телепатичен път, така че недоразуменията няма да бъдат възможни. Постепенно храната и съня няма да са ви необходими и ще изчезнат от паметта ви. Вие ще се впуснете в едно невероятно приключение на което трябва да се насладите.


Бъдете готови да помогнете на онези, които все още са хванати в капана на стария начин на живот. Изисква се смелост, за да се впуснете в новото и непознатото. Вратите се отварят по целия свят. Тези врати са добре пазените тайни, зад които се крие истинската ви история и произход. Най-важното, което трябва да знаете е, че вие сте могъщи същества на светлината, светлина която умишлено ви е била отнета с цел да ви поробят.

Дошло е времето да скъсате веригите и да върнете обратно силите си. Всички държави по света трябва да се обединят и да помагат взаимно. В момента сценария е следния САЩ срещу другите. Вие знаете много добре кои са САЩ и кои са другите. Когато САЩ започне да подхожда приятелски към другите вие ще осъзнаете, че промяната е близо.

 
Не обръщайте внимание на разликите между вас, тъй като те са изкуствени и имат единствената цел да ви разделят. Вие драги ирландци трябва да се чувствате като у дома си в много страни, тъй като в древността ирландците са пътували надлъж и нашир по цялата земя и са разпространявали любов, светлина и знание. Всички са били едно голямо щастливо семейство, докато Кабала насилствено не е поел контрола в собствени ръце и със силата на меча е унищожил всичкото добро.

 
Сега вие отново ще се съберете заедно и ще разкриете всички тези дела на тъмните сили, които в миналото са унищожили всичко, което е добро и чисто. Ще гледате на алчността с отврaщение и ще се откажете тя да бъде част от живота ви отново. Гледайте само напред и никога не търсете отмъщение. Отмъщението ви сваля до нивото на Кабала, а вие сте много по-добри от това. Проучете добре древната история, защото всичко, което трябва да знаете, за да продължите напред се крие там.

 
Вие скъпи мои наскоро научихте, че в древните времена в Египет не е имало дума за смърт. Египтяните вярвали, че ще се върнат на запад, откъдето смятали, че са дошли. Когато някой умирал те казвали, че поема пътя на запад. Дали не са отивали към Ирландия?

 
Докато изследвате историята си вие ще се забавлявате много скъпи мои. Не искам да ви отнема това забавление. Има много нови пирамиди, които предстои да бъдат открити, както и някои подводни градове, които също ще разкрият много тайни. Предстоят вълнуващи времена.

 
Истината ще ви развълнува и удиви. Търсете истината и я споделяйте. Сега е моментът.

 
Трябва винаги да бъдете бдителни. Има хора, които са доволни от статуквото. Те искат да запазят нещата такива каквито са и ще се опитат да се прикрепят към вас и да всяват недоверие. Вие всички се нуждаете от защита от Кабала и неговите слуги. Винаги търсете помощ и се поддържайте заземени. Бъдете нащрек през цялото време, тъй като хората понякога са заслепени и не са лично отговорни за това, което вършат. Това трябва да се взема под внимание. Кабалът ще направи всичко по силите си, за да задържи контрола си. Той ще прави мръсни номера, защото това умее най-добре. Той обаче няма да може да ви нарани, ако не се страхувате от него.

 
Ценете приятелите, семейството си и всички, които работят за светлината.

 
Любов моя заедно ние ще извървим този път.

Ваш обожаващ, Монти.



Tuesday, May 21, 2013

19.05.2013

Вече за всички е ясно колко отчаян е Кабала в този момент. Те се опитват да атакуват по всякакъв начин всеки, който се опитва да излъчва светлината във вашия свят. Затова трябва да сте подготвени и нащрек.  Кабала се бори за своето оцеляване и ще се опита да унищожи всеки, който се опитва да провали техните планове. Времето на онези, които отказват да видят светлината поради страх или незнание изтича. Големи решения трябва да се вземат относно живота на Земята. Промените отначало се случват бавно, но бързо набират скорост, така че трябва да останете на правилния път. Тъмните сили имат много за губене, вие от своя страна имате много за печелене. Без контрола, който упражняват банките, религиите и правителствата какво ще се случи с тези хора? Когато човек възобнови пълния си потенциал всичко е възможно. Знаейки как е устроена Вселената хората с отворено съзнание могат да живеят пълноценно, без страх.
Всеки ден вие виждате доказателства за корумпираната система, която властва над света. Тази приливна вълна на съзнанието не може да бъде спряна. Всички, които са виновни за сегашното положение ще бъдат разкрити и отстранени. В бъдеще всяко човешко същество на планетата ще бъде третирано с уважение и достойнство. Дискриминацията повече няма да бъде толерирана и ще изчезне нацяло. Заедно можете да направите така, че това да се случи, но първо трябва да имате желание за това.  Силата на мисълта може да постигне толкова много. Пробвайте, за да се убедите. Вие никога не сте били насърчавани да мислите за себе си.  Сега е времето да се научите. Никога не предавайте доверието на друго човешко същество. Никакви пари, положение или власт  не може да компенсира последствията, пред които ще сте изправени някой ден. Никога не наранявайте друг човек, защото и вие ще бъдете наранени. Отнасяйте се към всеки така както бихте искали другите да се отнасят с вас.

Свържете се с вашето Висше Аз и то никога няма да ви разочарова. Опитайте се да освободите съзнанието си от безсмисленото бърборене и притеснение, което съпътства живота ви по всяко време. Тези тревоги и притеснения ви пречат да се събудите. Всичко това е част от плана на системата за контрол. Те искат да ви държат постоянно под напрежение, за да не можете ясно да видите, че точно това ви държи в робство. Вие сте се научили да приемате всичко това като част от живота си. Но това не е така, това е плана на Кабала да ви държи под контрол. Вие не трябва да приемате това като нещо нормално.

Бъдете състрадателни и подкрепяйте тези, които опитват да се справят с атаките насочени към тях. Кабалът не показва милост. Вие живеете в едно отчаяно време. Вярвайте в себе си и действайте винаги честно, почтенно и за доброто на всички. Не губете вяра в онези, които отчаяно се борят да се справят с огромните промени и бъдете близо до тях с усмивка и ръка подадена за помощ.

Хората са различни, някои са с добри намерения, а някои с лоши. Бъдете внимателни на кого се доверявате. Предизвиквайте онези, които се опитват да ви принудят  да приемете онова, което знаете, че е погрешно и е срещу интересите на вашите събратя. Никой човек не е сам за себе си. Вие трябва да се обедините, тъй като знаете дълбоко в сърцата си, че обединени ще преодолеете всички пречки, които досега сте имали в живота си.

Всички корумпирани институции в крайна сметка ще се срутят, тъй като те не могат да оцелеят под напора на масите. Те нямат място, където да се скрият. Техният зъл контрол започва да губи своите сили и това се случва точно в най-подходящото време.

Вероника имаше много изтощителен уикенд и срещна някои неочаквани препятствия при срещите с нови хора. Моля да ме извините, че вече я напускам, но искам тя да има достатъчно време, за да си почине. Това са вълнуващи времена скъпи приятели. Трябва да продължим с увереност.

Винаги обожаващ Монти.



Превод:New Age
http://galacticchannelings.com/english/montague19-05-13.html

Tuesday, May 7, 2013

5.05.2013

Много хора изпитват затруднения да се примирят с информацията, която  се оповестява публично в последно време. Информацията, която е била скрита в момента изтича. Вашите правителства умишлено са прикривали много информация от вас, за да ви държат под контрол.  Вече можем да кажем ясно, ДА има същества от други планети сред вас. Много от тях са избрали да живеят сред вас, за да ви водят към Светлината и дави освободят от бремето, което ви е наложено от тъмните сили. Населението на Земята трябва да се увеличи значително, за да се предотврати превземането от тъмните сили. Тъмните сили използват много методи, които целят да намалят населението на Земята. Сред тях са ваксинирането, лекарствата, промяната на въздуха който дишате и храната, която ядете. Затова е особено важно тази информация да бъде разбрана. Не се съгласявайте с нищо преди да сте го проучили старателно. Цялата информация, която ви е нужна свободно достъпна за всеки.
Тъмните сили искат вие да бъдете като овце и да се подчинявате сляпо. Трябва да знаете, че само и единствено вие сте отговорни за живота си. Трябва да вземете обратно тази отговорност от политиците, тъй като тя се използва от тях за постигането на целите им. Тринайсетте които контролират всичко, което се случва на Земята бяха успешни до сега. Те са готови на всичко, за да постигнат бленувания Нов Световен Ред. Те манипулират всяка ситуация за собствени цели. Те притежават всички средства за масово осведомяване и чрез тях контролират съзнанието на масите.  От всеки един от вас зависи да се освободите от тази манипулация и да не вярвате на информацията, която ви се подава. Време е всички вие да поемете контрола в собствените си ръце. Започнете със собствения си живот и живота на тези, които зависят от вас. Споделяйте свободно цялата информация, която знаете, за да помогнете и на други да прозрят истината. Станете лидери, а не объркани хора, които се придържат към плановете на елита за собственото си унищожение.

Много пъти съм ви приканвал да се научите да медитирате. Тогава ще можете да сте в състояние да получавате всякаква информация от значение за вас, без участието на трета страна. Отнема време докато се научите да медитирате, но онези които се научат ще имат голяма полза от натрупания опит и събраната информация. Духовният свят ще ви помага и напътства в това начинание. Ние сме готови и имаме желание да ви помогнем.

Освободете се от всички ограничения, които са ви наложени от църквата и държавата. Съзнанието е единствено и само ваше. Използвайте го за собствената си изгода. Тези които подтискат съзнанието ви се страхуват от вашето пробуждане. Като хора вие сте много по-велики от тези, които ви контролират и манипулират. Те са ужасени от предпоставката, че вие можете да осъзнаете този факт. Тях ги е страх от вас.

Хората, които контролират света не са способни да обичат. Те не изпитват състрадание и могат да ви убият без никакви угризения. Те непрекъснато намират нови начини за умъртвяването на хора. Трябва да разберете, че способността ви да обичате и да се разбирате с всички живи същества е най-голямото ви оръжие. Любовта ще е крайния победител.  Любовта има мощна енергия, която надделява над мрака. Ето защо те се опитват да я унищожат. За тях парите и вещите са равносилни на любов. Вие от друга страна знаете, че любовта  е нещото което прави живота смислен. Любовта ви повдига и обгръща. Тя ви прави щастливи и доволни. Погледнете с любов на всичко и ще откриете, че това ще подобри значително качеството ви на живот. Където има любов няма място за агресия.

Земята също се опитва да ви помогне да разберете това. Тя също страда от това, което и се причинява. Тя се опитва да комуникира с вас. Вие трябва да защитавате и да се грижите за Земята, тъй като тя поддържа живота ви, чрез производството на храни, растения и дървета. Тя поддържа дивата природа и има нужда да се грижите за нея и да я обичате. Отнасяйте се към всичко с любов . Като си помагате един на друг човечеството ще оцелее. Планетата Земя ще се обедини отново с живата Вселена. Това е най-голямото ви приключение.

Гледайте с широко отворени очи на всички ограничения наложени в живота ви. Запитайте се как можете да ги преодолеете. Запитайте се защо приемате без съмнения всички правила, които ви поробват. Въпросите трябва да бъдат зададени и да се търси обяснение по цивилизован и толерантен начин. Това се прави в момента в Ирландия. Няма причина други държави да не могат да последват техния пример.

Истинската история свързана с Ирландия се крие във Ватикана. Когато това излезе на яве истинската история на вашия свят ще бъде на разположение за всички вас за пръв път от 2000 години. Не е възможно истината да се крие вечно. Време е тя да бъде разкрита и човечеството да върви напред към светлината.  Хората са знаели и са разбирали всичко, което им е било необходимо. Те са били едно цяло с природата. Те са разбирали как работи планетата и как се свързва с други планети. След това поредица от бедствия са довели до това тъмните сили да поемат контрола над човечеството и планетата Земя. Това е довело до скриване на истината и разрушаване на светлината. Поробването на човечеството е започнало тогава и продължава до ден днешен.

Това е вашата задача. Вие трябва отново да се свържете със Земята, за да възстановите истината и светлината. Това ще стане по мирен начин. Любовта ще ви бъде пътеводна светлина. Това е времето в което трябва да се вземат решения. Правилни решения от които да се възползват човечеството и Земята. Влиянието на злото над хората трябва да се прекрати незабавно.

Скъпи мои животът е труден, особено сега. Опитай се да запазите спокойствие и да контролирате нещата. Много се прави, за да опитат да всяват страх у вас. Разберете от какво е породено всичко това. Онези, които са с вас са с вас на 100%. Обстоятелствата около вас създават тревоги и страдания, но вие трябва да се издигнете над тях. Крайният резултат ще надмине всичките ви очаквания. След това ще забравите всички страдания, през които сте минали по време на пътя.

Това е критичен момент за вашия свят. Запазете спокойствие и не се поддавайте на грешната информация, чиято цел е стартирането на Трета световна война. Вие искате мир, а не война. Застанете заедно в името на мира. Вие сте 99% и никога не трябва да забравяте това. Вашият глас е важен и трябва да бъде чут. Ние от духовния свят заставаме зад вас и трябва да знаете, че не сте сами.

Оценявайте всичко, което ви предоставя природата. Пролетта винаги е била ново начало. Това е и новото начало за човечеството. Вървете напред с увереност, защото трябва да знаете, че сте на прав път.

Любов моя искам отново да съм до теб, да те успокоявам и подкрепям. Аз съм само на една мисъл разстояние. Никога няма да те изоставя.

Твой обожаващ Монти.



Превод:New age
http://galacticchannelings.com/english/montague05-05-13.html