gtc

Monday, July 15, 2013

13.07.2013

Скъпа Вероника, трябваше да се справиш с толкова много неща, след като си писахме последния път. Беше поучително и успокояващо за теб. Предупредих, че Тъмните сили ще се нахвърлят върху всички, в опит да се хванат за всяка сламка, която ще им помогне да се задържат на власт. Понякога може да изглежда, че успяват, но това няма да се случи. Всичко, което преживя последната неделя е доказателство, че те могат да бъдат спрени в осъществяването на подлите им планове.  



Неделя, 7 юли 2013 г. към 21:00 часа

Разговарях по скайп с Т, А и С в Ирландия. Беше само общ разговор. Изведнъж друг глас се намеси и ясно заяви, че Д е нападнат. Аз също бяха нападната. На А и С им е било казано да отидат на определено място, за да  осуетят атаката. Те го направиха незабавно и преживяха нещо невероятно. Tuatha de Danann и древните богини на Ирландия бяха там, за да ги поздравят. Беше ми казано да се концентрирам върху себе си. С трябваше да насочи вниманието си към Д. Целта на атаката е била да обездвижи Д и да ме унищожи напълно. Т продължи да разговаря с мен. Усещах болка в гърдите и бях толкова загрижена за Д. Беше много тревожен момент за всички ни. Гласът, който ни предупреди е записан на лента. С натисна бутона за запис на устройството, когато той  изведнъж се намеси в разговора ни. Имам лента от преживяванията им със Старейшините на Ирландия, тъй като те се завърнаха у дома. Момичетата бяха обхванати от положителната енергия, която се освободи.

Тази седмица забелязахме как излъчването и изпращането на любов може да премахне влиянието на Тъмните сили върху някого, за който ни е грижа. Любовта действа, когато двама или повече от вас се обединят, за да го направят. Резултатите са видими и мощни. Монти ме помоли да споделя това с вас, за да знаете колко сме силни и какво можем да постигнем, когато сме сплотени с любов и светлина. Последната вечер помолих А да настрои радиоприемника си. А, С и И искаха Монти да говори с нас чрез него и той го направи. Имаше да ни сподели добри новини. Д се събужда и ще се оправи. Всички имахме нужда да го чуем.



Монти: Никога повече няма да се съмнявате в силата на любовта. Доказването на тази мощ ще насърчи всеки да премахне страха и гнева от живота си и да живее в любов. Тъмните сили не познават любовта. Не могат да се справят с нея, защото тя ги плаши. Промяната, която можете да направите не само в собствения си живот, но и в световен план, ще ви удиви и зарадва. След като веднъж осъзнаете тази концепция, нищо няма  да може да ви спре. Светлината се разпространява, тъй като хората се събуждат, за да реализират собствената си вродена сила. Някои са били толкова тормозени и им е трудно  да приемат, че те също са създания на любовта и светлината. Помнете: това, което излъчвате, се връща обратно при вас. Когато очаквате най-лошото, именно това предизвиквате. Вие контролирате съдбата си.
Правителствата се опитват да осъществяват все по-голям контрол, защото се страхуват от вас: тези, които се будни. Злото, което изглежда, че контролира всичко, губи влиянието си сред човечеството. Те знаят, че не могат да успеят, но все още се опитват да задържат позициите си. Няма нужда от оръжие или какъвто и да е било вид насилие.

Сега вие знаете (99%) как да продължите напред и да създадете свят, в който мирът, справедливостта и любовта направляват деня. Представете си го и така ще го предизвикате да се случи. Подкрепяйте тези, които чрез силата на любовта се сплотяват, за да обменят опит и познание. Бъдещето е в ръцете ви. Ние сме до вас във всяка една стъпка. Време е за всички вас да се възползвате от силата си. Премахнете страха, който религиите използват, за контролират живота ви. Те замениха любовта със страх. Ето така успяваха да ви управляват през цялото време. Махнете оковите и живейте така, както би трябвало – сред любов и светлина.

Всичко ще си дойде на мястото за началото на Новата Епоха. Свободна енергия за всички и производство на храни, които ще са полезни за вас, а не досегашните модифицирани версии, създадени, за да причиняват болести и да притъпяват ума. Има добри хора по целия свят, които ще споделят опита си. Всичко е готово да си дойде на мястото. Никога повече няма да живеете по този начин, когато малко хора контролират цялото човечество. Енергията на планетата Земя ще се възстанови, всяка страна ще има полза от това, а всеки индивид ще бъде ценен и уважаван. Това е посоката, в която действате. Нуждаем се от всички ви на борда.

Вие сте дух, дошъл на Земята, за да натрупа житейски опит. Вашето тяло е нещо като връхната ви дреха - след време ще се разделите с него и ще продължите напред, защото животът е вечен. Много от нас са се върнали неведнъж, за да го докажат. Съмняващите се ще осъзнаят, че това е истина, когато се покажем пред всички в пълна светлина. Животът продължава и той не е такъв, какъвто го познавате.

Не трупайте съзнанието си с безсмислен боклук, защото целта е да живеете в тъмнина. Смехът генерира толкова положителна енергия, която ще подобри живота ви. Тя от своя страна освобождава стреса и е балсам за душата ви. Опитайте се да не плачете за тези, които се преминават в задгробния живот и се превръщат в духове, защото са късметлии, че са освободени от изпитанията и трудностите на земния живот. Вместо това, опитайте се свържете с тях.  Те ви наблюдават „от горе” и ви напътстват в личния житейски път. Вие никога няма да бъдете сами, защото духът е навсякъде около вас. Това, което ви липсва е усмивката, любовта и топлата прегръдка, но вие все още можете да се свържете с тези хора в мислите си. Ще се научите да се будите с пълната сила на съзнанието си. Използвате само 10 % от него, защото Тъмните сили са блокирали останалата част. Но то ще се възстанови към пълния си потенциал. Един ден ще погледнете назад и ще се чудите как сте успели да оцелеете в този труден период, изпълнен с много тъмнина. Вие не само ще го преодолеете, а ще го замените. Ще отрежете всички пипала на Тъмните сили и те ще загубят силата си, изместени от Светлината. Колко са жалки - напълно разобличени и изправени пред провал. Не падайте на нивото им. Не изпитвайте гняв или жажда за отмъщение – вие сте над това. Те унищожават човека, от който произтичат. Разяждат душата му. Това би означавало, че Тъмните сили са ви победили. Така че не участвайте в тяхната игра, защото точно това е, което искат да направите – да паднете на нивото им.

Имате всичко, за което бихте могли да живеете. Тези от вас с определени мисии трябва да се приближат към целта и да са готови да действат. Точните хора ще са на точното място в точното време. Обещавам, скъпа моя. Позволете ни да поставим всичко на мястото му. Когато всички се сплотите като един и се стремите към едно и също нещо, няма как да се провалите. Силата на намерението е невероятно мощна. Така че, какво чакате? Всички сте призовани да бъдете активни и да изиграете ролята си в изместването на Тъмните сили и идването на Светлината.

Вероника, най-скъпата ми, помни, че имаш приятели както в земния, така и в задгробния живот. Приятелските планети също искат да успеете и вие ще го направите! Тези, които трябва, ще бъдат край вас. Подготвяме ги, но не бива да се бърза. Пречките, които причиниха толкова много неприятности, тревоги и объркване вече не съществуват. Той ще ви научи на кого можете да се доверите и от кой трябва да се оттеглите. Беше труден път. Винаги бъдете там за него, защото той е страдал много в ръцете на Тъмните сили. Всичко ще бъде наред. Вашият екип, от двете страни на живота, е готов и желае да се движи напред в любов и светлина.

Винаги твой обожаващ Монти 

Превод:New Age

http://galacticchannelings.com/english/montague13-07-13.html

Monday, July 8, 2013

7.07.2013

Трябва да разчитате на собствената си решителност, да си помагате като останете заедно, да се организирате и да победите.
 Чарлз Стюард Парнел (Ирландия)

 

Тези думи трябва да отекват по целия свят. Важат за всяка страна и всеки народ. Това е, което трябва да направите. Останете заедно като едно цяло.

Всичко ще се промени във вашия свят чрез волята на народа, а не благодарение на корумпираните институции. Те губят позиции всеки ден. Това наистина е една битка, където изглежда, че едната страна държи цялата власт и контрол. Но това всъщност, не е така. Защото когато хората изпозлват гласа си и са готови да се изправят и говорят открито, тогава корупцията може и ще бъде победена.

Знам, скъпа моя, че отблизо следите какво се прави в Ирландия. Спомняте си думите на великите лидери от миналото, като например Парнел. Запитайте се защо не виждате по телевизията или вестниците какво се случва в Ирландия. Защо крият факта, че един смел младеж на име Тони Рочфорд е на гладна стачка, за да разобличи корупцията на банките? Той е готов да загуби живота си, за да разкрие измамите. Какво сте готови да направите вие?

Застанете до Тони Рочфорд, защото той жертва живота си за всички вас. Всеки, който има неприятности с банките и корумпираните правителства знае, че Тони Рочфорд ви представлява. Готови ли сте да видите как този млад мъж умира за вас или ще го подкрепите в каузата?

Вижте как историята се повтаря, когато добрите хора го позволяват. Виждате как британските банки наследяват имоти в Ирландия и след това ги продават под носа на ирландците. Случващото се днес в Ирландия ще се последва във всяка страна – това е превземането на човечеството и се осъществява чрез банките.

Нито една страна не е в безопасност. Всички хора трябва да се обединят и да се изправят заедно, казвайки едно много силно „НЕ! Няма да позволим да унищожите света ни! Няма да позволим да осъществите плана си! Ще ви разобличим! Готови сме да се изправим срещу вас!”

Когато хората се обединят като едно цяло, банките ще бъдат безпомощни. Сега е времето да създадете един по-добър свят за цялото човечество. Помнете – обединени сте изправени, а разделени падате. Аз само мога да ви покажа пътя. Какво ще решите да направите, зависи само от вас. Робство и измама или свобода и мир. Вече е достигната връхната точка. Няма време да наблюдавате пасивно и уклончиво.

Сега от най-голямо значение са хората, които споделят информацията с другите. Те знаят, че това са душите им, затова избраха преди да се върнат към Земята, да бъдат част от великото пробуждане. Ще има моменти, когато ще чувствате, че сякаш сте сами. Но помнете, че светлината, която споделяте, има желания ефект. Много от вас са наясно с факта, че сте се отказали от свободната си воля, за да се гарантира, че ще реализирате мисията си на Земята. Тъмните сили знаят кои сте. Те правят всичко, за да ви пречат, но духът и светлината са с вас в трудните моменти.

Това е най-голямата война от самото начало на света. Светлината срещу тъмнината. Всеки един от вас участва, независимо дали иска или не. Сами разбирате колко глупаво звучи, ако някой каже „Не искам да знам, това не ме засяга”. Само че това касае всяко едно живо същество на Земята. Не подкрепяйте измамниците в унищожението на планетата ви. Не забравяйте, че те лъжат толкова убедително, защото имат тази практика дълги години. Но сега вече можете да разпознаете лъжите и да не ги приемате повече. Играта им се провали. Време е вие да планирате.

Трябва да сте подготвени за съживяването на Земята и когато е възможно да се засадят органични култури. Използвайте хидропоника, докато почвата е готова да култивира органични култури отново. Ние ще ви съобщим. Земеделието е един от моите специалитети. Обичах Земята и ми харесва да расте качествена, здравословна храна.

Това е най-важният период за живота ви. Забравете всички минали различия и се обединете в един глас. Запитайте се „Какво мога да направя?” Всички вие сте части от цялото. Така, че трябва да сте единни, за да се изправите срещу Тъмните сили. Когато един говори, то да е от името на всички и за всички. Заедно, вие ще се успеете да върнете светлината, пълното съзнание и справедливост за цялото човечество.

В миналото всяка страна или раса стоеше сама и изгубена. Не мога достатъчно да подчертая колко е важно да забравите за изкуствените различия на раса и религия. Когато човечеството се обедини, то е силно срещу корупцията. Не позволявайте медиите да чертаят възгледите на вашия свят. Те всички се контролират от Тъмните сили. Показват ви само това, което ще ви държи в тъмнина. Аз ви моля, свържете се с природата. Преоткрийте истината за себе си - тя е напълно достъпна за всеки, който си е направил труда да я потърси. Тогава ясно ще видите какво е извършено, за да бъдете роби на Тъмните сили. Когато се пробудите за всички методи на контрол на съзнанието, на които сте били подложени, ще бъдете ужасени. Жалко за тези, които все още са заключени в тях. Помогнете им да открият светлината. Много от вас вече са готови да я видят, просто някой трябва да ви води към нея. Ние сме тук заради вас и никога няма да ви изоставим.

Оставете любовта да извира от сърцата ви, защото където има любов, там никога не може да има страх. Всичко и всеки отговаря на любовта. Нека тя стане движещата ви сила. Любовта никога не умира. Тя е вечна и ще възстанови планетата ви. Любовта ще върне мира и хармонията между хората.
Раздавайте любов, особено за тези, които страдат заради алчността на Тъмните сили. Визуализирайте в съзнанието си мир, светлина и ще успеете. Силата на мисълта и думите трябва да бъдат признати и да се използват за това. Ние ще успеем.

Скъпа моя,  в момента животът е много труден, но ще се справите. Ние действаме, за да освободим тези, които са попаднали в капана на Черните сили. Изпращайте любов и светлина.

Ние сме на точния път. Заедно с цялото човечество ще възстановим светлината.

Винаги твой обожаващ Монти


Превод: Hristo
http://galacticchannelings.com/english/montague07-07-13.html

1.072013

Свидетели сте на последните отчаяни опити матрицата да се задържи цяла. Много от вас се пробудиха за силата на собственото си съзнание. Отказвате да мълчите. Искате да споделите откритията си с другите. Вие сте доказателството, че всеки е готов да се учи. Те вече нямат готовност да бъдат заключени в служене на Тъмните сили. Най-накрая някои последователи се събуждат и задават въпроси какво им е поръчано да направят. Осъзнават, че са заменими и не са от значение; че един ден те също ще бъдат унищожени от тези, на които служат.
Ще ви съдействаме само, когато поискате помощта ни. Ние сме готови и на ваше разположение, както и приятелите ви от други планети, които ще ви окажат практическа помощ. Нужно е да ни повикате, тъй като не можем да се намесваме, преди да сте потърсили съдействието ни. Много от нас ще дойдат като временно явление. Това съм го обещал, скъпа моя. Бъдете готови за изненади.
Ще освободим съзнанието ви от ограниченията, които са ви били наложени от Злите сили, които превзеха планетата ви преди толкова много години. Сега е време да се превърнете в онези прекрасни човешки същества, които сте били, преди да ви превземат. Това завземане на властта включва избиването на толкова много хора. Дори и днес виждате, че същото унищожение продължава в много части по света. Извиненията за това отслабват все повече, когато Тъмните сили обявят причините за нахлуването в друга държава, „за да предпазят хората". Последното нещо на света, което искат да правят, е да защитават тези бедни невинни хора. Това е техният начин да намалят броя на населението в световен мащаб. И един ден същите тези хора ще поискат да унищожат по-слабите сред вас. Не сте ли мислили за този сценарий? Време е да го направите.
Многото Апокалипсиси, идващи от Ватикана, скоро ще се превърнат в потоп. След това ще бъдат разобличени и изложени като главата на Дявола. Мнозина от тях вече не могат да си затварят очите за това, което са направили в миналото и продължават да правят, също и какви са реалните им цели. Тази къща от карти започва да пада. Тя е скрила толкова много от човечеството. Контролира съзнанието от люлка до гроб и страхът, чрез който управлява, е унищожавал живота на милиони хора по Земята в продължение на години. За много от вас е трудно да приемете, че всичко се основава на лъжи и измама. Скоро ще получите неопровержимо доказателство. Тъмните сили и последователите им са отговорни за всичко лошо в света. Но тяхното царуване е почти към края си. Няма да се леят сълзи за премахването на тази ужасна силова структура, въпреки че за съжаление много от вас все още са заключени в нея чрез страха, който са ви внушили.
Махнете оковите и направете крачка напред към светлината. Изхвърлете страха и бъдете тези, които наистина сте. Отворете сърцата си за любовта и аз ви обещавам, че животът ви ще се отвори за всички възможности. Вашето голямо приключение е едва в началото си. Наслаждавайте се! Цялото познание, което бе умишлено скривано от вас, ще бъде достъпно за всеки, тъй като отново всички ще станат равни. Планетата Земя е единственото място в цялата Вселена, където някои твърдят, че са по-добри от други. Скоро ще видите всъщност колко глупаво и нелепо е да се твърди това. Как може някой да вярва, че Създателят някога ще направи подобно нещо? Всички ще бъдат разкрити и вие ще видите доказателствата. Всичко ще се изясни. Природата ще надделее над технологиите, които я потъпкваха, причинявайки толкова страх и разруха.
Великите умове са готови да станат ваши съветници. Те ще ви напътстват на всяка крачка по пътя към възстановяването на планетата Земя. Те са се явили пред Вероника. Искаха тя да знае, че ще действат на ваша страна толкова дълго, колкото е необходимо за да се възстанови планетата ви. Не мислете, че ще се справите с това сами. Погледнете на него като на нещо, за което ще положите съвместни усилия.
Тъмните сили се страхуват от вас, защото повечето хора вече се пробудиха. Изпратете им любов и светлина. Това ще изложи на показ превземането на властта и ще унищожи цялата им структура. Любовта е най-силното оръжие и не струва нищо. Отвърнете на омразата и презрението с любов и усмивка, с отворено сърце и ще достигнете до най-смелите си мечти. Те не разбират любовта: не са способни на това и не могат да се справят с нея. А от друга страна при вас тя е в изобилие. След като осъзнаете как любовта променя всичко, тогава нищо няма да може да ви спре.
Вие сте на прага на нещо толкова голямо, че бъдещите поколения ще се чудят как сте победили Тъмните сили и сте възстановили светлината, също и как човечеството се обедини отново, живеейки в мир и хармония. Някои може да мислят, че е много това, което се иска от вас. Всичко, което казвам е да мислите за отплатата: без повече убийства и корупция. Разбира се, за това си струва едно неудобство или две. От никой не се изисква да прави нещо повече от това, на което е способен. А всички вие можете много повече, отколкото си мислите. Можете да го направите и ще го направите.
Много от вас са се върнали на Земята, за да донесат тази голяма промяна. Имайте предвид също, че има и такива хора, използвани от Тъмните сили, за да проникнат и унищожат работата ви. Те причиняват разрив където и когато е възможно. Особено върху по-уязвимите. Обещават много, но нищо не дават. Те са за съжаление. Вие сте на Земята за кратко. Има хора, които твърдят, че са на страната на Светлината и когато действително се сблъскат с привърженици на Доброто, започват да обвиняват другите, защото не могат да функционират в чиста светлина. Ще се чувстват разкрити и в неудобна позиция, при което веднага ще започнат да внушават на най-слабите, че именно те са виновни.
Останете будни, осъзнати и нащрек, колкото и да се опитват да ви попречат да го направите. Освободете съзнанието си от пропагандата по медиите. Всички те функционират, за да ви държат на тъмно и под контрол. Продължавайте да се подкрепяте едни други и споделяйте информация. Приветствайте светлината в живота си.
Скъпа моя, наскоро трябваше да се справиш с положението и с някои хора, които се опитват да предизвикат стрес и смущение. Не го вземай за чиста монета, както те всъщност искат да направиш. Това ще е загуба на ценна енергия.
Ние сме с вас. Нищо не може да спре Светлината.

Винаги твой обожаващ Монти



Превод:Hristo
http://galacticchannelings.com/english/montague01-07-13.html