Sunday, May 20, 2012

6.05.22012г.

6-ти май 12 г Скъпи мои, пожелайте Честит Рожден Ден на Марсиа от мен. Ще бъда кратък защото вие трябва да сте със семействата си.


За мнозина на Земята сега са настъпили отчаяни времена. За тях е трудно да видят каквато и да е светлина в края на тунела. Моля уверете ги, че това е само въпрос на време. Заговорниците са уверени, че хората страдат, защото енергията от страдашите и страхът са кислорода, който им дава сила. Човек само трябва да погледне екстремната бедност в Америка, където хора, примамени с Американската Мечта в земята на Свободните; сега са безпомощни, защото банкерите са разрушили тази тяхна мечта.
Финансите са това, което направи възможно воюването, но не и изхранването и подслонът на хората. Какво се случва с всички тези обещания, които са дадени в замяна на гласовете ви. Време е да поискаме сметка от тези хора. Всеки път, когато подадете ръката си да помогнете на тези, които страдат, и са гладни, вие поваляте тези, които желаят разрухата им. Деведесет и девет процентовата нужда да се съберем и да си помогнем да разпространим светлината да ускорим Промяната. Толкова много е в ръцете ви. Ние можем да направим доста, но заедно сме непобедими.
Един ден скоро, вие ще разберете защо голямата Смяна трябва да започне в Ирландия. Повтарям отново, ‘‘Ирландия е ключът който ще отключи всичко‘‘ . Предлагам изкренните си благодарности на Деби  от Извънземни, която пое тази информация към борда. Тя отдели време да потърси информация по въпроса и е споделила резултатите си с толкова много. Вие, мили мои, сте говорили с млади мъже в Ирландия, които са всъщност Стари Друиди, които са се върнали, за да предвидят Промяната и да се уверят, че истината ще се разгърне. Това не може да стане докато Министър – председателят на Ирландия, Една Кени, не вземе първата стъпка да изложи престъпленията на Ватиканаи плановете му да продължи да фрагментира умовете на деца, и така да контролира хората. Господин Кени един ден ще разбере важността на тази реч*). Ирландия и целият свят дълго чакаха това. Той отвори врата, която никога отново не може да бъде затворена. Той заслужи благодарността на света и на Духовният Свят, когато направи тази смела стъпка напред. Примката на Ватикана над Ирландия, следователно, историята на вашият свят, е разрушена завинаги. Ирландците се пробуждат на тълпи. Ватиканът отсъди, че ‘‘ Ирландците никога не трябва да рзберат кои са‘‘ . Сега те започват да се пробуждат и да научават кои са.
Вие бяхте очаровани да научите за Ирландска дама, която е изучавала доказателствата на връзка на Ирландия с Египет и историческата важност на тази връзка. Има позитивно доказателство в двете държави и сега е разкрито, че всичко, което сте били учени за историята на света ви е ГРЕШНО. Тази информация се отнася за всяка държава. Като Ирландия е КЛЮЧЪТ, това трябва да започне от там. Вие трябва да погледнете назад към древните времена преди да поемете напред към бъдеще, което обещава да бъде мирно, пълно с любов и хармония за всички човеци.
Заговорникът в довършен. Вие виждате как смъртта му настъпва докато членовете му търсят бягство. Не се концентрирайте над парите, тъй  като те не ще съществуват в бъдещия ви живот. Зная, че ви е трудно да си представите живот без пари, защото сте били така обърквани да ги виждате като нещо, към което да се стремите. Ще има повече от достатъчно от всичко за всички. Технология, която ще промени живота ви напълно, ще ви бъде дарена. Такава, каквато човешкият ум все още не може да си представи. Животът на Земята ще се превърне в щастие и пътуването ще е само въпрос на мисъл. Ще откриете колко велики са умовете ви и колко много неща са възможни, като само използвате човешкия си ум. Пригответе се за времето, когато умът ви ще бъде възстановен и ще се наслаждавате на пълния му потенциал отново.  Вие сте силни Създания на Светлината, чиято светлина беше затъмнена и почти загасена от тези, които ви контролираха. Ще се шокирате като научите, че всички тези ужасни болести, процесът на остаряване, и т.н., са изобретени с целта да ви пазят под контрол от тези, които взеха контрол над планетата ви. Всички тези врати се отварят, докато четете това. Разберете, че само защото не го виждате, не означава, че не се случвал, просто доказателствата за това са скрити от вас.
Заедно вие имате силата да се справите с това сами, но вие ви асистираме. Доверете се на сърцата си да ви водят напред, за да заемете мястото си в Вселената отново. Вие знаете, мили мои, вие говорихте с приятелите ни от Андромеда които също ви асистират. Те ви пазят. Те са заели позиции около планетата ви, готови да всъпят, ако Заговорникът продължи със злите си планове. Вие знаете, че правителства са работили близко със Сивите за много години. Те не са ви казали за това, като са се страхували, че ще загубят контрол, ако научите истината. Тези ,които наистина контролират планетата ви, са напълно ТЪМНИ и ЗЛИ. Те нямат никакъв респект към нормалните човешки съшества. Вие сте само, за да им служите. Скоро ще трябва да погледнете ужасната истина в очите, това, което ви е причинил Заговорникът. Отново казвам нищо не е както иглежда. Това, което сте вярвали, че е чисто и добро, всъщност е било напълно зло и корумпирано. 
Ние ще ви  осигурим всичко, което можем, за да ви помогнем да се пробудите; да продължите напред към Светлината на това, което ще ви изглежда като красив нов свят.
Вероника, скъпа моя, ти със сигурност вървиш по правилният път. Следвай това, което ти казва сърцето . Деведесет и деветте процента имат огромни отговорности. Те трябва да отсъдят важни решения спрямо политици и религиозни водачи. Не можете да си позволите повече грешки. Грешките бавят завършването на задачите ви. Целият свят ще се радва, когато се премести в Светлината. 
Мили мои, имате семейство, при което да отидете. Оценяват отдадеността ви върху проекта ви. Времето ни заедно е ценно и за нас и за вас. Ние работихме заедно близко в живота и ще продължаваме занапред с това.
Аз завинаги ше бъда вашият любящ съпруг, Монти.
Преводач : R&R

No comments:

Post a Comment