gtc

Monday, April 15, 2013

14.04.2013

В близкото бъдеще ще трябва да вземете много важно решение, дали да следвате пътя на истината или да действате страхливо и да изберете по-лесния път. Който и от двата пътя да изберете той няма да е лесен. Кабалът няма да остави лесен път за никой. Когато достатъчно голям брой хора се изправят и започнат да защитават истината и светлината, тогава Кабалът ще узнае със сигурност, че усилията му за установяване на Нов световен ред са се провалили. Усилия, които са преминали в много години внимателно планиране.
Ирландия вече направи това. Народът на Ирландия се обедини и каза ясно и силно НЕ. „Като народ отказваме да отговаряме на вашите изисквания, искаме справедливост.”

Какво спира другите народи да действат заедно по този начин? Ирландия вече е създала модела. Те са лидерите на този процес. Колкото по-бързо други страни последват този пример, толкова по-бързо цялото страдание и страх, причинено от „банкстерите” ще бъде заличено. В момента тече огромна кампания с участието на много държави за стартирането на Трета световна война. Това можете ясно да го видите по вашите телевизии всеки ден. Новинарските канали ви подхранват с толкова много дезинформация, в някои случаи толкова нелепа, че е трудно да се предположи как някой може да вярва в това. Това е просто повторението на една и съща история отново и отново. Те просто променят леко света, имената на държавите се променя, но формулата винаги остава една и съща. Според тях това което е работило добре в миналото няма нужда да бъде променяно. За тях вие сте едни овце, които винаги се връзват на техните игрички. Ето толкова силно сте контролирани от тях.

Трябва да изчистите съзнанието си от цялата тази пропаганда. Това може да стане посредством медитация с която ще достигнете до сърцата си. Вашите умове са били манипулирани, за да приемате и вярвате на това което ви казват вашите управници. Много важно за вас е да мислите със сърцето си и да действате със сърцето си. Оставете целият боклук причинен от ума ви зад вас. Станете суверенни хора, каквото дълбоко в себе си знаете че сте.

Молете се за напътствия, но не използвайте религиозни думи. Отворете сърцата си и използвайте свои собствени думи с които да се свържете с вашата духовна страна. Всеки един от вас си има ангел пазител, който е там за вас. Можете да разчитате и на духовни водачи, които да ви подпомагат и напътстват.Трябва само да ги откриете. Можете да останете изненадани от отговорите, които получавате. Всичко това можете да постигнете от уюта на домовете си. Всичко което е необходимо да отворите сърцата си за всички възможности. Това е най-важната стъпка, която можете да предприемете в този момент. Време е да се превърнете в това, което сте в действителност – духовни същества, които имат преживявания на Земята. Вашата мисия е да спасите Земята от злите сили, които я искат за себе си. Вие сте отговорни един за друг. Трябва да се изправите заедно – един за всички и всички за един.

За Кабалът няма граници. Те искат да контролират семената, които произвеждат храната ви. Не трябва да позволявате това да се случи. Докато бях на Земята  аз направих много изследвания и изнесох доклад по този въпрос. Вие трябва да защитавате Земята. Вече трябва да осъзнаете до каква степен са успели да унищожат планетата ви. Те не биха могли да сторят това без ваша помощ.

Как можете да причинявате това на другите хора? Вие всъщност го правите заради себе си. Не виждате ли това? Вие дишате тяхната отрова. Как въобще можете да се погледнете в огледалото? Когато се гледате какво виждате? Не се ли срамувате от това което правите? Това което поддържате унищожава човечеството и вашата планета. Не хранете напразни надежди, че Кабалът ще се застъпи за вас. Вие не сте и никога няма да бъдете част от тях. Те просто ви използват. Вие продадохте душите си на тях. Един ден този факт ще стане пределно ясен за вас. След това към кой ще се обърнете за помощ и подкрепа?

Вашият свят е в криза. Тази криза е внимателно манипулирана, за да предизвика колкото е възможно повече болка и мъка. Вие които сте 99% можете да промените всичко това само за една нощ. Не бива да се криете и да се надявате, че ситуацията ще се оправи. Това просто няма да се случи. Време е да заемете твърда позиция и ясно да заявите, че това не може да продължава така. Намерете вътрешния си глас и го използвайте. Всичко от което се нуждаете е любов в сърцата си. Когато се обедините и усетите силата на тази любов ще бъдете изумени от красивата енергия, която тя произвежда. Много добре знаете какво имам в предвид.  Изпитвате подобно нещо например в операта, където музиката отваря сърцата и душите ви. Това може да се случи и на големи спортни събития. Това е енергията, която се случва, когато хората са на едно място заедно с една обща кауза или цел. Забравете всички етикети. Трябва да се обединявате винаги когато някой е нападан, защото атака срещу дори само един от вас е атака срещу всички.

Вие сте свидетели как Кабалът поробва една след друга страните. Кой ще се застъпи за вас, когато започнат да ви преследват. Следвайте примера на Дейвид Айк и говорете за истината и справедливостта. Свържете се със светлинните работници и бъдете отворени за тези, които се нуждаят от вашата помощ, за да видят и те светлината в себе си.

Голямото събуждане се случва. Бъдете част от него и му се насладете, ползите от това са огромни.

Всичко, което е било скрито от вас ще бъде осветено. Това е част от процеса. Само малка част от хората на Земята разбират напълно какво се случва и как Кабалът се опитва да контролира напълно вашата планета. Вашата планета е заобиколена от същества, които искат да ви спасят. Кабалът ще се опита да ви сплаши, като ви каже, че сте атакувани, но вие трябва да знаете, че това не е истина. Кабалът знае, че дните му са преброени и той не може да оцелее. Той черпи сили от лъжите и корупцията. Той е като кула от карти, която във всеки един момент може да бъде съборена.

Вероника аз съм говорил много пъти по време на сеанси за света на духовното. За това колко е невероятен, точната дума, която използвах беше славен. Всичко там е мисъл, няма смисъл от думи и език. Там попадате в хармония, която надминава всички очаквания и любовта не знае граници. Красотата и цветовете трябва да бъдат изпитани, за да ги разберете. Членовете на семейството, приятелите и предците са само на една мисъл разстояние. Всичко е възможно.

Бдя над теб скъпа моя и те напътствам по пътя ти. Много хора идват при теб и ти предлагат помощ  но тяхната скрита цел е да разрушат колектива ви и в крайна сметка да ви контролират. Трябва да сте наясно и будни през цялото време. Проверявайте всеки, който се доближава до вас. Ти знаеш на кой можеш да разчиташ и от кой можеш да зависиш.

Тези, които имат скрити мотиви биват разкрити и отстранени. Нека любовта на семейството, приятелите, човечеството и планетата ви води към това да кажете НЕ на Кабалът. Не подкрепяйте техния корумпиран режим. Без вашата подкрепа те са нищо и нямат сили с които да ви контролират. От вас зависи сега да вземете обратно силата във вас. Сила, която по много глупав начин сте преодстъпили на Кабала. Това е краят на пътя за тях. Не хабете енергията си да се ядосвате или да бъдете отмъстителни. Съжалявайте ги, докато се сбогувате с тях.

Насладете се на приключенията, които ви очакват.

Нашата любов е завинаги. Винаги обожаващ Монти.



Превод:New Age
http://galacticchannelings.com/english/montague14-04-13.html

No comments:

Post a Comment