gtc

Tuesday, May 21, 2013

19.05.2013

Вече за всички е ясно колко отчаян е Кабала в този момент. Те се опитват да атакуват по всякакъв начин всеки, който се опитва да излъчва светлината във вашия свят. Затова трябва да сте подготвени и нащрек.  Кабала се бори за своето оцеляване и ще се опита да унищожи всеки, който се опитва да провали техните планове. Времето на онези, които отказват да видят светлината поради страх или незнание изтича. Големи решения трябва да се вземат относно живота на Земята. Промените отначало се случват бавно, но бързо набират скорост, така че трябва да останете на правилния път. Тъмните сили имат много за губене, вие от своя страна имате много за печелене. Без контрола, който упражняват банките, религиите и правителствата какво ще се случи с тези хора? Когато човек възобнови пълния си потенциал всичко е възможно. Знаейки как е устроена Вселената хората с отворено съзнание могат да живеят пълноценно, без страх.
Всеки ден вие виждате доказателства за корумпираната система, която властва над света. Тази приливна вълна на съзнанието не може да бъде спряна. Всички, които са виновни за сегашното положение ще бъдат разкрити и отстранени. В бъдеще всяко човешко същество на планетата ще бъде третирано с уважение и достойнство. Дискриминацията повече няма да бъде толерирана и ще изчезне нацяло. Заедно можете да направите така, че това да се случи, но първо трябва да имате желание за това.  Силата на мисълта може да постигне толкова много. Пробвайте, за да се убедите. Вие никога не сте били насърчавани да мислите за себе си.  Сега е времето да се научите. Никога не предавайте доверието на друго човешко същество. Никакви пари, положение или власт  не може да компенсира последствията, пред които ще сте изправени някой ден. Никога не наранявайте друг човек, защото и вие ще бъдете наранени. Отнасяйте се към всеки така както бихте искали другите да се отнасят с вас.

Свържете се с вашето Висше Аз и то никога няма да ви разочарова. Опитайте се да освободите съзнанието си от безсмисленото бърборене и притеснение, което съпътства живота ви по всяко време. Тези тревоги и притеснения ви пречат да се събудите. Всичко това е част от плана на системата за контрол. Те искат да ви държат постоянно под напрежение, за да не можете ясно да видите, че точно това ви държи в робство. Вие сте се научили да приемате всичко това като част от живота си. Но това не е така, това е плана на Кабала да ви държи под контрол. Вие не трябва да приемате това като нещо нормално.

Бъдете състрадателни и подкрепяйте тези, които опитват да се справят с атаките насочени към тях. Кабалът не показва милост. Вие живеете в едно отчаяно време. Вярвайте в себе си и действайте винаги честно, почтенно и за доброто на всички. Не губете вяра в онези, които отчаяно се борят да се справят с огромните промени и бъдете близо до тях с усмивка и ръка подадена за помощ.

Хората са различни, някои са с добри намерения, а някои с лоши. Бъдете внимателни на кого се доверявате. Предизвиквайте онези, които се опитват да ви принудят  да приемете онова, което знаете, че е погрешно и е срещу интересите на вашите събратя. Никой човек не е сам за себе си. Вие трябва да се обедините, тъй като знаете дълбоко в сърцата си, че обединени ще преодолеете всички пречки, които досега сте имали в живота си.

Всички корумпирани институции в крайна сметка ще се срутят, тъй като те не могат да оцелеят под напора на масите. Те нямат място, където да се скрият. Техният зъл контрол започва да губи своите сили и това се случва точно в най-подходящото време.

Вероника имаше много изтощителен уикенд и срещна някои неочаквани препятствия при срещите с нови хора. Моля да ме извините, че вече я напускам, но искам тя да има достатъчно време, за да си почине. Това са вълнуващи времена скъпи приятели. Трябва да продължим с увереност.

Винаги обожаващ Монти.



Превод:New Age
http://galacticchannelings.com/english/montague19-05-13.html

No comments:

Post a Comment