gtc

Thursday, August 2, 2012

22.07.2012г.



 

July 22, 2012

Знанието е сила, както и обмена на знания е от съществено значение в този момент на многобройни сътресения и промяна. Кликата търси начини да ви задържи в хипнотичната дрямка, от която вече се пробуждате. На конференцията, на която присъствахте вчера, вие чухте някои от най-будните и запознати хора, които са посветили живота си в служба на човечеството. Тяхната работа е от жизненоважно значение и трябва да бъде доведена до вниманието на колкото е възможно повече хора. Това ще се постигне в резултат на колективни усилия. Трябва да се оказва всякаква помощ , за да даде възможност на съобщението да стигне до всеки. Контактите, които сте създали ще ви помогнат да отворите очите си за това, което психопатите, които "управляват" вашия свят са планирали. Това е, все пак, техният последен шанс да поемат и да създадат Новия Световен Ред.

Те гледат на Олимпийските игри в Лондон като  портал към Новия Световен Ред. Те възнамеряват да създадат хаос и да породят такъв СТРАХ, че хората ще се съгласят на почти всичко, за да се чувстват сигурни. Това е КАПАН. Той е базиран на старата формула, която проработи и на 11-ти септември, а също и на 7-ми юли.

Това е  ГОЛЕМИЯ КАПАН. Това е техният последен шанс да създадат Новия Световен Ред, който са планирани и, за който са работили толкова дълго време. Те ще се опитат да използват проекта Bluebeam и фалшиви космически кораби. В действителност, всичко в техния арсенал в този техен последен опит е насочено към усилията им да превземат вашия свят.

Те не успяха да вземат предвид вашето пробуждане. Ето защо сега те слагат още по-смъртоносен флуорид във вашата вода, която мнозина от вас пият и, в която се къпят и си измиват косата. Той се съдържа и в леда в питието ви с бира, и в почти всичко, което консумираме. Трябва да предпазите себе си и семействата си от тази смъртоносна атака към всички вас. Някога давали ли сте разрешение или дали сте се съгласявали да има такава отрова? Били ли сте някога питани дали я одобрявате? Това е престъпление срещу човечеството.

Нищо не се става случайно. Планирано е, че Олимпиадата ще се проведе в Лондон, така че техния драматичните преврат ще се случи там. Те никога не са възнамерявали тяхното така наречено "фиаско" на охранителната фирма да излезе наяве. Те винаги са имали намерение да използват войски, за да контролират масите. Както обикновено, марионетките просто извършват техните поръчки - същите хора, които идват при вас да молят за вашия глас, и които правят обещания, които те знаят много добре, че никога няма да изпълнят. Защо продължавате да им се доверявате, че те правят точно това, което е важно за вас? Тяхната вярност е към Кликата и така ще бъде винаги .

Можете да се доверите само тези, които са посветили живота си на това, да доведат истината до вашето внимание. На хора като Дейвид Айк, Иън Р. Крейн, Брайън Гериш, и много други, които пътуват по целия свят, за да споделят тяхната истина. Те работят неуморно, за да ви предпазят от катастрофа. Чуйте какво имат да ви кажат. Това е единственият шанс за оцеляване. Дошло е време за вас, да направите своя избор. Готови ли сте да се изправите и да се противопоставите? Реално погледнато, 99% от човечеството не могат да бъде спряни и Кликата знае това. Единственият им страх е, че вие ще се пробудите за този факт.

Сега светлината на прожекторите се е насочила към Ватикана и как той е успял тайно да контролира планетата, докато през цялото време се е криел зад маската на любов, преданост и толерантност. Сега когато, завесата се вдигна и пълния ужас на неговия контрол се разкри, това накара много от тези, които го подкрепяха да се отдръпнат в УЖАС, за това как са били измамени толкова умело. Истината не може да бъде скрита. Всичко ще се разголи пред вас, така че бъдете готови за ИЛЮЗИЯТА, която ще се срине пред очите ви.

"Ирландия е ключът, който ще отключи всичко." Трябва да се започне от тук. Аз казвам на ирландския народ да се сплоти, за да научи кой е както своята истинска история. Тогава ще стане ясно какво е направено, за да се създаде илюзията, която откривате днес. Изхвърлете, тези, които са впримчили умовете ви чрез страх. Станете такива, каквито сте били създадени да станете. Бъдете горди от това кой сте. Древните ирландци знаеха всички отговори. Те бяха изчерпателни. Погледнете в миналото си, за да научите как да създадете по-добро бъдеще за цялото човечество. Не забравяйте, че човечеството разчита на вас да направите това.
Майкъл Царион е направил толкова много, за да изведе истинската ви история на светлина. Вижте още веднъж и се вслушайте с душите си в това, което казва той, и вие ще видите светлината. Той наистина е един от най-великите мъже на вашето време.

Вашите приятели от други планети са начертали кръг в насажденията с дата от 4 август върху тях. Това е датата, когато нещата може да се случат. Вие знаете, че заедно с другите същества, ние успяхме да предотвратим нападението срещу Иран. Ние ще продължим да правим всичко възможно, за да се предотврати това зверство. Кликата става все по-подла и дръзка през цялото това време в усилията си за предизвикване на Трета световна война. Вие живеете в несигурни времена. Ние се нуждаем от вашата подкрепа, за да ни помогнете да ви защитим.
Томас Шеридан има уникалната способност да използвате правилните думи, за да обрисува картина, която незабавно събужда хората, за това как системата за контрол работи, както и това, което човечеството може да направи във връзка с това. Той е човек с много таланти, който се готови да ги използва, за да спаси съгражданите си от най-пъкленото превземане  на вашата планета. Всеки, който срещнахте използва уменията си, за да разследва и да разкрие какво се случва и как да го предотврати.

Онези, които създадоха вашия свят на първо място, скоро ще се завърнта на вашата планета. Те са намерили начин да проникнат през щита, който Кликата е поставила, за да ги задържи. Когато пристигнат, животът ви ще се промени изцяло към по-добро. Няма да има повече страх, бедност, глад, или някоя от другите катастрофи, предизвикани от Кликата, за да ви държи в страх и под контрол. Вие ще вкусите свободата за първи път и Вселената ще бъде отворена за всички вас. Още веднъж вие ще заемете достойно място в Семейството на Живота. Вашите умове също са били държани под контрол. Всички знания ще ви бъдат на разположение и нищо няма да остане скрито. Имайте смелостта да пристъпите в Светлината. Елате заедно със съгражданина си. Кажете НЕ на контрола, който Кликата иска да наложи на вас и на вашите близки. Промените са готови да започнат. Сега това зависи от вас. Кликата ще създаде бедствия, за да ви разсейва и да ви направи страхливи. Това е, което те правят, време след време. Не си подвеждайте по тях отново. Това е само един и същ стар модел, който се повтаря за пореден път.

Скъпа моя, има места, където трябва да посетиш и хора, които да срещнеш, така както сте се устремили напред към светлината. На хората от родния ми град Лондон, аз казвам, да бъдат подготвени за това, което Кликата може да предизвика, но да не се огъват пред него. Гледайте на това като последните и отчаяни усилия, да постигне своите пъклени планове. Добрите хора ще се съберат, за да ви помогнат. Това е последното Обратно Броене. Знайте, че се подкрепяте от двете страни на живота. Нашата цел е да ви помогнем през тези трудни времена.

Знай любов моя, че ние сме винаги там, за вас. Ваш обожаем съпруг, Монти.

Уебсайт: Фондация Монтаги Кийн 

Превод:Helis

No comments:

Post a Comment