Sunday, August 26, 2012

19.08.2012
Август 19, 2012


Вашите потисници не успяват да намерят решение на проблемите, пред които са изправени. Бавно те достигат до заключението, че нямат избор. Това, което предвиждаме е, че един ден ще се събудите, за да откриете, че те са избягали извън планетата. Това ще се случи, когато всичката технология на мрака може да бъде демонтирана. Тя ще бъде заменена с технология, която ще ви развълнува и ще удиви. Проявете разбиране, че не е лесно за тях да си тръгнат далеч от всичко, което почти са имали на дланите на ръцете си.

Ние ще се справим с тях толкова бързо, колкото можем. Също така ще трябва да се справим с онези, които отказват да напуснат три измерното състояние. Приложена им е хватка и се страхуват да го напуснат. Те се опасяват от промени от всякакъв вид. Не са се научили да се доверят на доказателствата, които са им били представени. Те се придържат към материални придобивки, като отказват да видят, че когато се съберат с вашите приятели от други планети ще има всичко, което биха могли да желаят. Въпреки, че те са ограничени в мисленето си, ще им бъдат оказвани грижи.

Ще се случи масово изцеление и ще изчезнат всички телесни болести. Така че не се тревожете за състоянието на вашето здраве, тъй като ще бъде положена грижа за него. Много от вас са работили усилено, за да постигнат този Преход. Скоро ще видите плодовете на труда си.

Вие имахте някои интересни дискусии тази седмица. За пореден път се доказа, че ние ви водим хора. Вие никога не трябва да ходите сами да  търсите никого. Когато всичкото знание се споделя, всички врати ще бъдат отворени и всичко ще бъде разкрито. Вие се стремите към една и съща цел, просто като следвате различни маршрути до крайното местоназначение. Цялата система на правителството ще бъде напълно променен, така че нито едно семейство или група от хора няма да видят себе си като оправомощени да властва над другите.

Визията на Дейвид Бойл за бъдещето, която обсъдихте в интервюто си направено с него, е добра и заслужава внимание. Той е вложил много мисъл в темата за водачеството. Необходимо е да бъдете готови да предприемете всички необходими стъпки, когато Кликата бъде отстранена. Не се спирайте на минали грешки, тъй като те ви задържат в 3-D мисленето. Сега е времето да навлезете в слънчевата светлина на вашия утрешен ден. Бъдещето е това, което трябва да бъде важно за вас сега. Време е да оставите миналото зад гърба си. Колкото по-дълго държите на триизмерната концепция, толкова по-дълго ще задържите Кликата на едно място.
Както съм казвал много пъти: "Ирландия е ключът, който ще отключи всичко." Моята скъпа съпруга ще отиде в Ирландия през септември [подробностите са на началната страница], за да свърже Египет с Ирландия още веднъж. Арийските хора, произлезли от древния ирландски народ, трябва само да погледнат своята ДНК, за да ДОКАЖАТ истинската версия на историята, която не е такава, каквато е била написана и проповядвана от Кликата. История, която сте научили, е измислена, за да не ви позволява да узнаете истината за това кои сте всъщност.
Има объркване сред много хора, относно това защо беше предсказано  от мнозина, че Кликата ще бомбардира Олимпиадата в Лондон, като това беше отбелязано на уебсайта на Рокфелер и т.н. Ние успяхме да осуетим плановете им да приемат форма. Те никога не се отказаха! Ще продължат да се опитват, тъй като се нуждаят от СТРАХА ви от кръвопролития, както и действителното проливане на кръв. Това е очевидно показано върху всички армейски униформи, а именно, че войниците са един вид КЪРВАВИ ЖЕРТВОПРИНОШЕНИЯ: НЕ Е ЛИ ВРЕМЕ ТЕ ДА СЕ ПРОБУДЯТ ЗА ТОЗИ ФАКТ! Проливането на кръвта е от съществено значение за Кликата, за да може да съществува. Докато тези млади мъже успеят да се събудят за този факт, убийствата ще продължат. Това ли е, което всъщност искате?
Моля всеки, който може да помогне да се придвижат нещата напред, да го направи. Не оставяйте това на малцината, които трябва да работят толкова усилено, за да докарат промените, които са необходими за Прехода. Понякога всичко, което е необходимо е да се говори на другите, или да се помогне с компютри. А те бяха проклятието на живота ми на Земята!

Всеки, който съдейства, по какъвто и да е начин, ще бъде възнаграден както подобава. Имаме нужда от вашия принос. За тези от вас, които имат роля в Прехода, е време да се обединят и да работят, за да се гарантира, че всичко върви гладко за всеки. Някои от вас получават информация от други планети, както и от света на Духа, така че те са добре информирани относно какво трябва да се направи и кога. Някои неща трябва да бъдат на място, така че е необходима помощ. Винаги са ви учили да подхождате с вашата интуиция, но това ви е подвеждало. Казвам ви: "Върви със сърцето си". Нека любовта да бъде причината за извършването на нещата. Когато любовта е вашата пътеводна светлина, тогава знайте, че сте на прав път. Следващите няколко месеца ще бъдат най-интересните и вълнуващи, които някога сте преживели. Вашата борба е почти към края си. Всичко, през което сте преминали, за да донесете този резултат е било от полза. Налице са удивителните усилия във всяка страна, за да се постигне тази промяна, от която така отчаяно се нуждаете. Ние сме благодарни на всички вас. Всеки от вас е играл роля в това. Ще посетите други планети и ще видите сами себе си, как те живеят живота си. Ще бъдете свободни. Свободни, най-накрая, за да изживеете живота си такъв какъвто трябва да бъде.
Всички ние, заедно, създаваме подходящите условия за Прехода. Необходимите промени вървят гладко, за да се гарантира, че бъдещето е мирно и справедливо, и че единствено любовта може да направлява пътя напред. Любовта е това, което ни дава възможност да работим заедно, въпреки че сме на различни нива на съзнание. Ние все още сме заедно в истинския смисъл на думата.
Това е дълъг и неравен път за теб, скъпа моя, но ние сме стигнали почти там. Така че гледайте към бъдещето с увереност.

Ваш обожаем съпруг, Монти.

 Превод:Helis

Уебсайт: Фондация Монтаги Кийн 

No comments:

Post a Comment