gtc

Sunday, September 2, 2012

26.08.2012

 
Август 26, 2012

Вероника, скъпа моя, резултатите от нашите усилия за предотвратяване на Трета Световна война стават по-очевидни с всеки изминал ден. Кликата е станала доста отчаяна. Хората  говорят на всеослушание и разкриват какво Кликата е сторила, за да унищожи и да контролира човечеството. Някои вече не могат да се справят с вината за това, което са били принудени да направят, когато са били под контрола на Кликата. Много от тях са били поставени в ситуации, където сатанинската злоупотреба е била приемлива. Те глупаво са прекалявали, без да знаят, че всичко се записва и ще бъдат използвано срещу тях, така че да принудят тези така наречени "почтени" хора да се подчиняват на Кликата или да бъдат унищожени от последващите разкрития. Тази формула е работила в продължение на поколения и продължава и до ден днешен. Били са накарани да вярват, че принадлежат към един "затворен клуб". Те правят знака на Луцифер, за да покажат, че са щастливи да принадлежат към него. Те виждат себе си като по-висши спрямо по-низшите, преходните и смъртните.

Човечеството не може да бъде излъгано толкова лесно сега. Добре е да се види колко много хора са се пробудили за реалността. Сега те виждат ясно кога са били лъгани. Умните фалшификатори и мошенници вече не са в безопасност от разобличаване и разкриване на истината и светлината на напредъка, независимо от Кликата, която сега е разобличена за първи път, като по този начин се разкрива пъкления заговор. Човечеството се пробужда за тази велика измама и започва да вижда ясно тези, които са ви издали и които съзнателно са ви предали на вашите потисници. Те са виновни за фалшифициране на историята на вашия свят и нейната подмяна изтъкана от ЛЪЖИ, които те внимателно са охранявали. Тайната на тази измама в момента се разкрива.

Всъщност Ирландия и ирландския народ са пострадали най-много и продължават да страдат до ден днешен заради тази измама. Древните ирландци, които щастливо са се заселили в други страни, и са споделили своите големи познания, са били изтрити от учебниците по история. В онези времена, човек знаеше на какво е способен. Хората бяха безстрашни, уверени в това кои са те. Отне много на Ватикана, за да успее да унищожи и контролира ирландския народ. Сега, когато истината се излага пред тях, те могат да видят ясно какво е сторено на тях и на цялото човечество, в резултат на това. Всеки човек на планетата е пострадал като последица от това, което беше сторено тогава.

Сега е време да се поправи тази неправда. Удивително е, как тази измама може да ни убягва толкова дълго време без да бъде открита. Пропагандата, използвана, за да се създаде невярна представа за всичко, бе внимателно планирана и извършена. Не поглеждайте към тези, които са ви подмамили да вярвате, че са ваши началници, които ви ръководят. Зависи от всеки един от вас да поеме отговорност. Търсете истината сами за себе си. Те са ви третирали толкова зле и са злоупотребявали с вас, за да се задоволи алчността на Кликата.

Сега имате доказателство, че много банкери са били арестувани и принудени да отговарят за действията си, но това не изложено в пресата или по вашата телевизия. Попитайте защо тази информация се крие от вас. Това е само един пример за системата на контрол, която сте приемали досега. Вие заслужавате да знаете истината. Върнете си силата. Заедно, вие сте непобедими!
Доставя ни голяма радост да видим, че се събирате зедно, за да споделяте знания и взаимно да се подкрепяте, през последните етапи на Прехода. Иска ми се да можем да споделяме плановете си, но е важно сега да ги пазим в тайна. Всички сте преминали през толкова много и някои от вас са преминавали през сериозни изпитания от време на време. Но вие сте останали непреклонни, знаейки, че истината ще ви направи свободни. Всичко ще се оправи във вашия свят и мирът ще бъде възстановен. Човечеството ще заживее заедно в хармония, както в древни времена. А на времента, които сте преживели ще се гледа като на Тъмните Векове.

Смехът създава прекрасна енергия. Това е най-голямото лекарство. Вие няма да намерите страх, където има смях. Семейството, което се смее заедно, остава сплотено. Вие всички сте част от един страхотен тим. Няма значение в коя държава живеете, вие всички сте единни в усилията си да премахнете контрола на Кликата завинаги. Много хора дължат живота си на вас, защото сте били достатъчно смели, за да разкриете плановете на Кликата за Олимпиадата в Лондон. Кликата не можа да извърши своите пъклени планове за убиване на хиляди невинни хора. Това показва колко сте ефективни. Ще успеете: никога не се съмнявайте. Не обръщайте внимание на пречките, които несъмнено ще бъдат поставени пред вас, за да ви накарат да се чувствате глупаво като вярвате, че истината ще възтържествува над злото. Нужен е силен характер, за да се застъпите за това, в което човек вярва, независимо от усилията на Кликата, да го хванат в капан. Не забравяйте, кои сте и защо сте сега на Земята в този момент.

Скоро една от най-големите системи за контрол ще рухне. След това цялата къщичка от карти ще се срути. Не забравяйте, мила моя, когато за първи път преминах към Духа, и ви казах това и вие се усъмнихте тогава, че това би могло да се случи. Сега, знаете, без съмнение, че това е само въпрос на време, преди Кликата да рухне. Тя ще бъде погълната без следа и ще изчезне от лицето на Земята. Нейното царуване на терора най сетне ще приключи. Тя е отговорна за голяма част от това, което е зло и корумпирано. Смъртта и разрушенията бяха нейните основни градивни елементи и алчността и не знаеше граници. Само тези, които все още са в хипнотично състояние избират да останат в неведение за истината, и скоро тя ще стане очевидна, дори и за тях. Сега вие ще трябва да се изправите пред ужасната истина за това, което беше сторено на човечеството, за да ви държи в състояние на невежество. Вие ще бъдете изумени, когато видите до какви резултати довеждат вашите усилия. Бъдещето е ваше. Насладете се на приключението!

Нещата се движат бързо и е трудно да се справим с всичко. Можете само да направите най-доброто, както винаги правите, но ми се иска и вие също да отделите време за почивка.

Бъдете готови, любов моя. Ваш обожаем съпруг, Монти.

Превод:Helis

 http://galacticchannelings.com/english/montague26-08-12.html

No comments:

Post a Comment