gtc

Sunday, September 16, 2012

9.09.2012


 

Септември 9, 2012

            Това, което наблюдаваме напоследък е разделителната линия между доброто и злото, заедно с правителства, които взимат такива решения, които засягат всеки един от вас. Време е да надигнете своя глас или ще бъдете водени като овце на заколение. Решенията, които се вземат сега, са твърде важни, за да бъдат оставени на корумпираните политици. Вие не искате световна война с безсмислено клане на милиони човешки същества, които да лежат  на вашата съвест. Този план за войната е последен опит на Кликата да получи пълен контрол над вашата планета. Това ли искате всъщност? Време е за вас, робите, да намерите куража, да осъзнаете кои сте, както и да упражнявате правата си на човешки същества на планетата Земя. Лошите не оставят нито един камък необърнат, с цел да постигнат световно господство. Те не принадлежат на вашия свят. Ето защо, те полагат такива усилия да го променят, за да се удовлетворят. Вие всички стояхте безучастно и гледахте как те вземат контрол над всичко. Това беше сторено с хитрост. Те не бързаха, тъй като не искаха овцете да се пробудят и да видят какви ги вършат. Те ви заблуждиха, че сте имали врагове чрез хитри техники за промиване на мозъка. Как само ви се присмиваха когато ви купуваха чрез всяка лъжа - стръв, ред и фалшива монета. Единственото нещо, за което не можаха да се спазарят беше, че човечеството се пробужда за голямата измама.

            Ние в селенията на Духа ви помагаме да видите сами за себе си и да си отворите очите, за да видите ясно как сте били манипулирани от малцинството, което е искало да контролира масите. Вие сте масите и вече сте решили, че вече не искате да бъдете третирани като роби, защото вие сте доста способни да управлявате вашата планета за доброто на всички, а не само за малцината, както е сега. Всичко се отваря за вас, да ви помогне да направите това. Пооказва ви се пътя напред.

            Тяхното оръжие са ПАРИТЕ. Но скоро няма да имате нужда от парите им. Те бяха създадени от тях като оръжие, за да може да ви контролират и до сега това е било ефективно.

            Добрите хора излизат напред, за да бъдат водачи по пътя към един по-добър и справедлив свят за всички. Вие си възвръщате вашия свят от узурпаторите. След като вземете решение да направите стъпка напред, всичко ще бъде ясно и ще ви бъде предоставена помощ. Хора от други планети гледат и чакат да ви дойдат на помощ, с всички което би могло да ви е нужно. Погледнете нагоре към небето и ще ги видите. Защо мислите, че вашите правителства използвате химически щампи да блокират вашия изглед, както и да блокират чудесната енергия от светлина, която се спуска върху вас от високо. Вие сте на най-великото приключение, което можем да си представим и всички са добре дошли. За съжаление, някои от тях са все още заключени в триизмерното мислене, където придобиването на пари е от първостепенно значение. Те се страхуват да напуснат състезанието с плъхове.

         Нашите планове, от друга страна, се движат напред красиво. Ние не се съмняваме, че ще успеем. Всяка стъпка се приема, когато е направлявана, и един ден, вие ще разберете защо това трябваше да се направи по този начин. Никога не е имало толкова много зло във вашия свят, така както е сега. Трябва да се внимава, за да постигнете всичко абсолютно правилно. Действайте само, когато ви направляват да го направите. Бъдете само с хора, на които можете да се доверите. Ако има някакво съмнение, тогава трябва да го преодолеете, тъй като много неща се излагат на риск. Време е за всички добри хора да се съберат заедно в името на любовта и истината.

         Скоро бастиони на злото ще бъдат изложени, за да ги видят всички. Те ще бъдат премахнати от Земята завинаги. Вие не може да запазите гнила ябълка в купата, защото тя ще замърсява всичко, до което се докосне. Прочистването на вашата планета е започнало. Няма да има място за криене за тези зли същества, които са унищожили толкова много. Те няма да могат да се крият в подземните си бърлоги. Те няма да бъдат добре дошли на планетата Земя: под или над земята. Те ще бъдат премахнати, тъй като времето им изтече.

         Очаквам с нетърпение да се запозная със сродните човешки същества от различни части на света, които не са ви познати. Не забравяйте, че разделението на религия и раса са оръжия, използвани от Кликата, за да ви предпази да откриете вашия истински враг. Тя обърна хора срещу хора, докато узурпаторите поемат контрола. Трябва да признаете, че това работи. Те смятат, че всичко, което трябваше да направят, беше да изчакат времето си, докато най-подходящия момент за ПРЕВЗЕМАНЕТО на планетата настъпи. Колко арогантно от тяхна страна да вярват, че ще им бъде разрешено да превсемат планетата и да използват съществата на нея за собствените си цели. ЛЪЖИТЕ им вече не се приемат безусловно. Те се притесняват за това, което човекът на улицата ще направи, когато той осъзнае, какво му е  било сторено. Няма да се наложи да чакат дълго. Това са хора, които се опитват да манипулират всичко възможно, за да ви заблудят и контролират. Те написаха "Свещените Книги", за да контролират съзнанието ви, те написаха история, която не е вярна и ви остави напълно объркани.

         Има мъдри страни, които сега искат да знаят истината. Те я изследват за себе си. Ние ще ги направляваме. Винаги помнете какво ви казах, когато за първи път преминах към Духа: НИЩО НЕ Е ТАКОВА КАКВОТО ИЗГЛЕЖДА. Всичко е точно обратното. Вашата душа е този, който сте, а не тялото ви. Тялото е само съда, съдържащ душата ви. Вие сте имали много тела с течение на времето, някои много различни от това, което имате днес. Душата се радва на много различни житейски преживявания. Вие ще започнете да си спомняте различни животи и преживявания, които ви карат да се чувствате като лицето, което сте днес.

         Концентрирайте се върху истината и светлината и обединяването на всички, които искат да живеят в мир и хармония на Земята. Създайте във вашите умове света, който искате за в бъдеще. Има много неща, които не мога да разкрия сега. Ние не искаме да вдигаме ръка, защото в противен случай нашите врагове ще предприемат действия. Една голяма стъпка трябва да бъде предприета и това ще стане. Ние сме готови.

         Моята скъпа съпруга има много задачи. Тя не вижда пълната картина. Аз я обграждам с любов и съм винаги с нея. Любовта е това, което я кара да следва моите указания и да се доверява на преценката ми по въпроси, отнасящи се до нашата мисия на Земята. Когато хората се обединяват заедно с любов, всичко е възможно. Време е да кажем СБОГОМ на миналото: бъдещето е наше.

Доверете се на вашата преценка, мила моя. Ваш обожаем съпруг, Монти.

Уебсайт: Монтаги Кийн фондация


Уебсайт: Фондация Монтаги Кийн 
 
Превод:Helis

No comments:

Post a Comment