gtc

Friday, September 28, 2012

23.09.2012


 
Септември 23, 2012

На 23-ти септември се навършва годишнина от деня, в който ти стана моя булка. Щастието ни беше толкова голямо, че ние решихме, че то ще продължи вечно. То ще бъде завинаги, но не съвсем по начина, по който сме си представяли. Сега, аз мога да помогна в това, което е твоя мисия на Земята и трябва да се разглежда като такава. Ще има моменти, когато не ще си в състояние да ми пишеш и хората ще разберат това. Предупредих ви, че няма да бъде лесно и, че ще има блокажи по пътя. Вашата решителност да успеете е похвална. Това е вашия Божествен път. Мога само да помогна. Има много други, от тази страна на живота, които хвърлят светлина върху това, което трябва да се направи. Моля, уверете се, че сте заземени през цялото време. Вашата атака, миналата неделя, през деня и с другите около вас, трябва да действа като предупреждение, за да бъдете винаги нащрек. Тъмните Сили се борят за своето съществуване. Те ще се борят срещу всеки, който хвърля светлина върху тях. Имате нужда от почивка. Вие не можете да носите сами всичко на плещите си. Аз съм щастлив да видя, че всичко се прояснява. Вие никога не сте подозирали връзка си с определени места по време на многото си животи на планетата Земя.

Всичките им опити да започнат трета световна война с Иран се провалиха. Народът на Иран няма никакво желание да води война с никого. Има само малцина, които искат война. Време е убийствата да спрат. Няма да има място за подпалвачите на война, когато човечеството се завърне в Светлината. Тъй като мнозинството повишава своята вибрация, то вижда ясно манипулирането на малцинството и го отхвърля. То вече не е склонно да бъде подвеждано да приема фалшиви "причини" за това защо трябва да има война. Клането на невинни хора, няма да бъде приемано, без значение каква е причината. Вие знаете, че същите "причини" се пренасят през вековете; повтаря се същата стара формула отново и отново. Но това просто няма да работи повече. Малцинството без душа ще трябва да помисли отново.

Кой на Земята, ще повярва, че ще има "извънземна инвазия"!? Кой би искал да нахлуе в затвора планета, вместо да освободи човечеството от робството, причинено от Кликата? Вие трябва да ги посрещнете с отворени обятия като свои спасители ако те "нахлуят". Кликата е планирала тази инвазия наречена "Проекта Bluebeam (синия лъч)" в продължение на години. Това беше просто въпрос на време преди той да се задвижи. Те имат технологията - завършена и готова за действие. Но хората са по-мъдри сега и вече не са готови да се заблуждават от фалшива пропаганда и истерия, която е била ефективна в миналото. Светлината на истината свети ярко във вашия свят и всеки ден става все по-ярка. Голямото Пробуждане вече се случва. То не може да бъде спряно. 2012 е вашата година, за да разберете, кой сте и на какво сте способни, след като оковите са отстранени. Вие ще бъдете свободни да се радвате на живота на планетата на мира и хармонията. Това вече не е мечта, това се случва. Вашата смелост и желание да проучите истината е предизвикало това. Няма връщане назад.

Ще бъде забавно да научите истинската си история. Това само може да доведе до огромна разлика. Историята трябва да се основава на факти, а не на заблуда. Няколко души отговорни за причиняването на фикцията ще бъдат уличени в измамите, които са създали. Това ще разстрои някои, които са били напълно погълнати от измамата, за това че наистина са и повярвали. Те не са сами: толкова много са я приели или тя им е била наложена с оръжие. За съжаление, тези, които са се съпротивлявали са били осъдени на смърт. Желанието да оцелеят принуди мнозина да приемат фалшивата доктрина. За съжаление, след това я предаваха от поколение на поколение. Ето как, тя е оцеляла. Когато мракът се повдигне напълно ще видите и почуствате живи както никога преди. Това ще бъде едно радостно преживяване. Тъмнината не може и няма да оцелее в светлината. Вие, от друга страна, ще се превърнете в Съществата на Светлината, които сте.

Много усилия се влагат на място, за да се причини това. Вие не трябва да чакате дълго. И двете страни на живота работят заедно, като едно цяло. Това е съвместна операция. Ние сме почти там. Моментът е правилен. Чакахме дълго време, за да предизвикаме това. Имахме нужда от определени хора, които да бъдат на място, така че да може да има плавен преход.

Ирландия ще играе огромна роля за възстановяването на истината. Всичко ще бъде разкрито като Свещенната земя на Арийския народ - хората на Светлината. Тяхната светлина ще засвети ярко още веднъж, тъй като те пътуват из четирите краища на Земята, така както са правили в отминалите дни, за да споделят своя светлина с другите. Ирландия е готова да се откаже от нейните тайни, които са били толкова брутално скрити или унищожени от тези, които добиха контрол. Навсякъде ирландците ще прегърнат истината. Всички народи ще се съберат заедно в дух на приятелство, за да не обявяват никога отново война или за да потискат другите поради алчност или контрол. Ирландския народ трябва да се надява, че г-н Кени няма да изостави невинните деца, които е защитавал неотдавна, тъй като той е погнусен от тези, които са ги малтретирани и мачкали безмилостно. Изминахте дълъг път през тази 2012 година. Само трябва да минете през крайните етапи и сега когато сте отворени и по-мъдри, можете да видите, че крайният резултат е близко.

Моята скъпа съпруга носи голям товар на плещите си. Моля да разберете, че от време на време, тя трябва да бъде на друго място, като работи от ваше име. Тя ще бъде в състояние да ви обясни, един ден, и вие ще узнаете истината за нашето сътрудничество. Вероника и аз сме били заедно в много животи, така че да работим заедно става някак естествено за нас.

Скъпа моя, опитайте се да се запазите спокойствие и да бъдете заземена. Други ще ви помогнат. Ти знаеш какво трябва да се направи. Вярвай, че цялата необходима помощ ще ти бъде оказана. Аз и другите, ще бъдем до вас през цялото време.

Завинаги, твой обожаем съпруг Монти.



Уебсайт: Фондация Монтаги Кийн 
  http://galacticchannelings.com/english/montague23-09-12.html
Превод:Helis

No comments:

Post a Comment